Måling af indfyret energimængde i gartnerier opvarmet med svær fuelolie

Translated title of the contribution: Measurements of energy consumption in greenhouse nurseries heated with heavy fuel oil

H.C. Rasmussen, J.S. Strøm

Research output: Book/ReportBookCommunication

Abstract

Væksthusgartnerier er meget varmekrævende, og traditionelt er olie anvendt som brændsel. Publikationen bringer resultater af en undersøgelse af målenøjagtighed og driftsikkerhed for udstyr til løbende måling af forbrug af svær fuelolie i de kvaliteter, som blev almindelige fra første halvdel af 1980'erne. Publikationen henvender sig til gartneritekniske konsulenter og rådgivende ingeniører samt fabrikanter og leverandører af udstyr til energistyring i gartnerier.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages44
ISBN (Print)87-563-0700-4
Publication statusPublished - 1988
SeriesSBI-landbrugsbyggeri
Number71
ISSN0589-6665

Cite this

Rasmussen, H. C., & Strøm, J. S. (1988). Måling af indfyret energimængde i gartnerier opvarmet med svær fuelolie. Hørsholm: SBI forlag. SBI-landbrugsbyggeri, No. 71
Rasmussen, H.C. ; Strøm, J.S. / Måling af indfyret energimængde i gartnerier opvarmet med svær fuelolie. Hørsholm : SBI forlag, 1988. 44 p. (SBI-landbrugsbyggeri; No. 71).
@book{dbc8ece0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "M{\aa}ling af indfyret energim{\ae}ngde i gartnerier opvarmet med sv{\ae}r fuelolie",
abstract = "V{\ae}ksthusgartnerier er meget varmekr{\ae}vende, og traditionelt er olie anvendt som br{\ae}ndsel. Publikationen bringer resultater af en unders{\o}gelse af m{\aa}len{\o}jagtighed og driftsikkerhed for udstyr til l{\o}bende m{\aa}ling af forbrug af sv{\ae}r fuelolie i de kvaliteter, som blev almindelige fra f{\o}rste halvdel af 1980'erne. Publikationen henvender sig til gartneritekniske konsulenter og r{\aa}dgivende ingeni{\o}rer samt fabrikanter og leverand{\o}rer af udstyr til energistyring i gartnerier.",
keywords = "landbrugsbyggeri, gartneri, opvarmning, m{\aa}ling, m{\aa}leteknik, energiforbrug, flydende br{\ae}ndstoffer, fuelolie, v{\ae}ksthuse, agricultural buildings, gardening, heating, measuring, measuring technique, energy consumption, liquid fuels",
author = "H.C. Rasmussen and J.S. Str{\o}m",
note = "Udsolgt. Summary s. 34-37",
year = "1988",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0700-4",
publisher = "SBI forlag",

}

Rasmussen, HC & Strøm, JS 1988, Måling af indfyret energimængde i gartnerier opvarmet med svær fuelolie. SBI-landbrugsbyggeri, no. 71, SBI forlag, Hørsholm.

Måling af indfyret energimængde i gartnerier opvarmet med svær fuelolie. / Rasmussen, H.C.; Strøm, J.S.

Hørsholm : SBI forlag, 1988. 44 p. (SBI-landbrugsbyggeri; No. 71).

Research output: Book/ReportBookCommunication

TY - BOOK

T1 - Måling af indfyret energimængde i gartnerier opvarmet med svær fuelolie

AU - Rasmussen, H.C.

AU - Strøm, J.S.

N1 - Udsolgt. Summary s. 34-37

PY - 1988

Y1 - 1988

N2 - Væksthusgartnerier er meget varmekrævende, og traditionelt er olie anvendt som brændsel. Publikationen bringer resultater af en undersøgelse af målenøjagtighed og driftsikkerhed for udstyr til løbende måling af forbrug af svær fuelolie i de kvaliteter, som blev almindelige fra første halvdel af 1980'erne. Publikationen henvender sig til gartneritekniske konsulenter og rådgivende ingeniører samt fabrikanter og leverandører af udstyr til energistyring i gartnerier.

AB - Væksthusgartnerier er meget varmekrævende, og traditionelt er olie anvendt som brændsel. Publikationen bringer resultater af en undersøgelse af målenøjagtighed og driftsikkerhed for udstyr til løbende måling af forbrug af svær fuelolie i de kvaliteter, som blev almindelige fra første halvdel af 1980'erne. Publikationen henvender sig til gartneritekniske konsulenter og rådgivende ingeniører samt fabrikanter og leverandører af udstyr til energistyring i gartnerier.

KW - landbrugsbyggeri

KW - gartneri

KW - opvarmning

KW - måling

KW - måleteknik

KW - energiforbrug

KW - flydende brændstoffer

KW - fuelolie

KW - væksthuse

KW - agricultural buildings

KW - gardening

KW - heating

KW - measuring

KW - measuring technique

KW - energy consumption

KW - liquid fuels

M3 - Bog

SN - 87-563-0700-4

BT - Måling af indfyret energimængde i gartnerier opvarmet med svær fuelolie

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Rasmussen HC, Strøm JS. Måling af indfyret energimængde i gartnerier opvarmet med svær fuelolie. Hørsholm: SBI forlag, 1988. 44 p. (SBI-landbrugsbyggeri; No. 71).