Abstract

På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 21. december 2011 målinger af utæthed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for trykforskel og volumenstrøm for elementet med henblik på optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af utæthed.
Original languageDanish
Place of PublicationAalborg
PublisherDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
Number of pages8
Commissioning bodyInwido Denmark A/S
Publication statusPublished - 2012
SeriesDCE Contract Reports
Number103

Keywords

  Cite this

  Jensen, R. L., & Nørgaard, J. (2012). Måling af utæthed i facadeelement. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Contract Reports, No. 103
  Jensen, Rasmus Lund ; Nørgaard, Jesper. / Måling af utæthed i facadeelement. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 p. (DCE Contract Reports; No. 103).
  @book{effb259e93ba45c5ab0d848eb8cb6d2d,
  title = "M{\aa}ling af ut{\ae}thed i facadeelement",
  abstract = "P{\aa} laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g, Aalborg Universitet udf{\o}rtes den 21. december 2011 m{\aa}linger af ut{\ae}thed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. M{\aa}lingerne omfattede bestemmelse af sammenh{\o}rende v{\ae}rdier for trykforskel og volumenstr{\o}m for elementet med henblik p{\aa} optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af ut{\ae}thed.",
  keywords = "Facadeelement, Ut{\ae}thed, Trykforskel, Fors{\o}gsopstilling, Tape, Isolering",
  author = "Jensen, {Rasmus Lund} and Jesper N{\o}rgaard",
  note = "Pdf for print: 13 pp.",
  year = "2012",
  language = "Dansk",
  publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
  address = "Danmark",

  }

  Jensen, RL & Nørgaard, J 2012, Måling af utæthed i facadeelement. DCE Contract Reports, no. 103, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

  Måling af utæthed i facadeelement. / Jensen, Rasmus Lund; Nørgaard, Jesper.

  Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 p.

  Research output: Book/ReportReportResearchpeer-review

  TY - RPRT

  T1 - Måling af utæthed i facadeelement

  AU - Jensen, Rasmus Lund

  AU - Nørgaard, Jesper

  N1 - Pdf for print: 13 pp.

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 21. december 2011 målinger af utæthed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for trykforskel og volumenstrøm for elementet med henblik på optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af utæthed.

  AB - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 21. december 2011 målinger af utæthed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for trykforskel og volumenstrøm for elementet med henblik på optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af utæthed.

  KW - Facadeelement

  KW - Utæthed

  KW - Trykforskel

  KW - Forsøgsopstilling

  KW - Tape

  KW - Isolering

  M3 - Rapport

  BT - Måling af utæthed i facadeelement

  PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

  CY - Aalborg

  ER -

  Jensen RL, Nørgaard J. Måling af utæthed i facadeelement. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 p. (DCE Contract Reports; No. 103).