Madklub på Kollegiet: - evaluering og anbefalinger til fortsat konceptudvikling

Research output: Book/ReportReport

61 Downloads (Pure)

Abstract

Evaluering af pilotprojektet "Madklub på Kollegiet", der er et partnerskabsprojekt mellem Hotel- og Restaurantskolen, ARLA FOOD, De Samvirkende Købmænd/REMA 1000 og Aalborg Universitet. Projektet er blevet gennemført med reference til Rådet for Sund Mad.

Formålet med pilotprojektet har været ”at stimulere madlavningslyst, råvarekendskab, tilberedningskompetencer og fællesspisning blandt unge med afsæt i en ”madambassadør-tænkning” med henblik på at vurdere, om de indhøstede erfaringer fra projektet vil give anledning til at udvikle et landsdækkende koncept til inspiration for andre detailhandelsbutikker, der ønsker aktivt at indgå i arbejdet med at fastholde og udvikle unges varekendskab, madlavningskompetencer og madlavningslyst.

Original languageDanish
PublisherAalborg Universitet
Number of pages34
Publication statusPublished - 27 Jun 2019

Cite this