Magien i organisationer

Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

35 Downloads (Pure)

Abstract

Magien i organisationer inviterer dig til at se på dit arbejdsliv med nye og nysgerrige øjne. Bogen giver dig mulighed for at reflektere over velkendte organisatoriske, strategiske og ledelsesmæssige udfordringer ud fra et perspektiv, der åbner op for den magi, organisatorisk liv rummer. Dette perspektiv understreger signifikansen af at forblive udforskende og kontinuerligt søge efter nye veje, når hverdagens opgaver løses. Magien i organisationer minder os om vores allestedsnærværende mulighed for at skabe et udviklende og frisættende arbejdsliv, når vi tør udforske det ukendte.
I bogen vil du møde Charlie Marsk, der er arbejdsmiljøkonsulent ved Arbejdstilsynet i England. Bogen beskriver, hvordan Charlies arbejdsdag udfolder sig. Netop denne dag skal Charlie føre tilsyn på den lokale chokoladefabrik; Den Gyldne Karamel. Ledelsen på Den Gyldne Karamel er meget optaget af en strategiproces, de har arbejdet med gennem længere tid og netop den dag, Charlie besøger chokoladefabrikken, skal strategien præsenteres for hele organisationen.
Som historien udfolder sig bliver Charlie viklet ind i mane forskellige aktiviteter og han deltager i mange forskellige samtaler med Peter Pekan, der er CEO på Den Gyldne Karamel samt andre medarbejdere og ledere på chokoladefabrikken som eksempelvis Hr. Macaroon og Frøken Pebermynte. Da Charlie, sidst på dagen tager hjem, gør han det som en forandret mand. Men det er uvist, hvordan og hvad hans næste handling kommer til at være.
Original languageDanish
Place of PublicationOhio, USA
PublisherTaos Institute Publications
Volume1
Edition1
Number of pages96
ISBN (Print)978-1-938552-63-2
Publication statusPublished - 20 Nov 2017

Keywords

  Cite this

  Larsen, M. V. (2017). Magien i organisationer. (1 ed.) Ohio, USA: Taos Institute Publications.
  Larsen, Mette Vinther. / Magien i organisationer. 1 ed. Ohio, USA : Taos Institute Publications, 2017. 96 p.
  @book{a21d342e570b498d8780446338b118c1,
  title = "Magien i organisationer",
  abstract = "Magien i organisationer inviterer dig til at se p{\aa} dit arbejdsliv med nye og nysgerrige {\o}jne. Bogen giver dig mulighed for at reflektere over velkendte organisatoriske, strategiske og ledelsesm{\ae}ssige udfordringer ud fra et perspektiv, der {\aa}bner op for den magi, organisatorisk liv rummer. Dette perspektiv understreger signifikansen af at forblive udforskende og kontinuerligt s{\o}ge efter nye veje, n{\aa}r hverdagens opgaver l{\o}ses. Magien i organisationer minder os om vores allestedsn{\ae}rv{\ae}rende mulighed for at skabe et udviklende og fris{\ae}ttende arbejdsliv, n{\aa}r vi t{\o}r udforske det ukendte.I bogen vil du m{\o}de Charlie Marsk, der er arbejdsmilj{\o}konsulent ved Arbejdstilsynet i England. Bogen beskriver, hvordan Charlies arbejdsdag udfolder sig. Netop denne dag skal Charlie f{\o}re tilsyn p{\aa} den lokale chokoladefabrik; Den Gyldne Karamel. Ledelsen p{\aa} Den Gyldne Karamel er meget optaget af en strategiproces, de har arbejdet med gennem l{\ae}ngere tid og netop den dag, Charlie bes{\o}ger chokoladefabrikken, skal strategien pr{\ae}senteres for hele organisationen. Som historien udfolder sig bliver Charlie viklet ind i mane forskellige aktiviteter og han deltager i mange forskellige samtaler med Peter Pekan, der er CEO p{\aa} Den Gyldne Karamel samt andre medarbejdere og ledere p{\aa} chokoladefabrikken som eksempelvis Hr. Macaroon og Fr{\o}ken Pebermynte. Da Charlie, sidst p{\aa} dagen tager hjem, g{\o}r han det som en forandret mand. Men det er uvist, hvordan og hvad hans n{\ae}ste handling kommer til at v{\ae}re.",
  keywords = "Strategi, Ledelse, Organisering, Refleksivitet, Relational Leadership",
  author = "Larsen, {Mette Vinther}",
  year = "2017",
  month = "11",
  day = "20",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-1-938552-63-2",
  volume = "1",
  publisher = "Taos Institute Publications",
  edition = "1",

  }

  Larsen, MV 2017, Magien i organisationer. vol. 1, 1 edn, Taos Institute Publications, Ohio, USA.

  Magien i organisationer. / Larsen, Mette Vinther.

  1 ed. Ohio, USA : Taos Institute Publications, 2017. 96 p.

  Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

  TY - BOOK

  T1 - Magien i organisationer

  AU - Larsen, Mette Vinther

  PY - 2017/11/20

  Y1 - 2017/11/20

  N2 - Magien i organisationer inviterer dig til at se på dit arbejdsliv med nye og nysgerrige øjne. Bogen giver dig mulighed for at reflektere over velkendte organisatoriske, strategiske og ledelsesmæssige udfordringer ud fra et perspektiv, der åbner op for den magi, organisatorisk liv rummer. Dette perspektiv understreger signifikansen af at forblive udforskende og kontinuerligt søge efter nye veje, når hverdagens opgaver løses. Magien i organisationer minder os om vores allestedsnærværende mulighed for at skabe et udviklende og frisættende arbejdsliv, når vi tør udforske det ukendte.I bogen vil du møde Charlie Marsk, der er arbejdsmiljøkonsulent ved Arbejdstilsynet i England. Bogen beskriver, hvordan Charlies arbejdsdag udfolder sig. Netop denne dag skal Charlie føre tilsyn på den lokale chokoladefabrik; Den Gyldne Karamel. Ledelsen på Den Gyldne Karamel er meget optaget af en strategiproces, de har arbejdet med gennem længere tid og netop den dag, Charlie besøger chokoladefabrikken, skal strategien præsenteres for hele organisationen. Som historien udfolder sig bliver Charlie viklet ind i mane forskellige aktiviteter og han deltager i mange forskellige samtaler med Peter Pekan, der er CEO på Den Gyldne Karamel samt andre medarbejdere og ledere på chokoladefabrikken som eksempelvis Hr. Macaroon og Frøken Pebermynte. Da Charlie, sidst på dagen tager hjem, gør han det som en forandret mand. Men det er uvist, hvordan og hvad hans næste handling kommer til at være.

  AB - Magien i organisationer inviterer dig til at se på dit arbejdsliv med nye og nysgerrige øjne. Bogen giver dig mulighed for at reflektere over velkendte organisatoriske, strategiske og ledelsesmæssige udfordringer ud fra et perspektiv, der åbner op for den magi, organisatorisk liv rummer. Dette perspektiv understreger signifikansen af at forblive udforskende og kontinuerligt søge efter nye veje, når hverdagens opgaver løses. Magien i organisationer minder os om vores allestedsnærværende mulighed for at skabe et udviklende og frisættende arbejdsliv, når vi tør udforske det ukendte.I bogen vil du møde Charlie Marsk, der er arbejdsmiljøkonsulent ved Arbejdstilsynet i England. Bogen beskriver, hvordan Charlies arbejdsdag udfolder sig. Netop denne dag skal Charlie føre tilsyn på den lokale chokoladefabrik; Den Gyldne Karamel. Ledelsen på Den Gyldne Karamel er meget optaget af en strategiproces, de har arbejdet med gennem længere tid og netop den dag, Charlie besøger chokoladefabrikken, skal strategien præsenteres for hele organisationen. Som historien udfolder sig bliver Charlie viklet ind i mane forskellige aktiviteter og han deltager i mange forskellige samtaler med Peter Pekan, der er CEO på Den Gyldne Karamel samt andre medarbejdere og ledere på chokoladefabrikken som eksempelvis Hr. Macaroon og Frøken Pebermynte. Da Charlie, sidst på dagen tager hjem, gør han det som en forandret mand. Men det er uvist, hvordan og hvad hans næste handling kommer til at være.

  KW - Strategi

  KW - Ledelse

  KW - Organisering

  KW - Refleksivitet

  KW - Relational Leadership

  M3 - Bog

  SN - 978-1-938552-63-2

  VL - 1

  BT - Magien i organisationer

  PB - Taos Institute Publications

  CY - Ohio, USA

  ER -

  Larsen MV. Magien i organisationer. 1 ed. Ohio, USA: Taos Institute Publications, 2017. 96 p.