Abstract

Mixspillet er udviklet af kreativitetsforsker Ph.d. Christian Byrge. Dette spil tilhører en serie af kreativitetstræningsspil, som effektivt udvikler spillernes kreative evner mens de spiller. Dette er i kontrast til andre eksisterende bræt- og kortspil, som primært træner logisk tænkning, mønstergenkendelse, hukommelse og accept af terningens tilfældighed.

Spillet er baseret på den nyeste forskning inden for kreativitetstræning med henblik på at kunne udvikle deltagernes kreative evner på en engageret og sjov måde. Dette spil udvikler primært to fundamentale kreative evner: Originalitet og flydende tænkning.
Original languageDanish
Publication date2018
PublisherFonden for Entreprenørskab
Number of pages42
Publication statusPublished - 2018

Cite this

Byrge, C. (2018). Mixspillet. Fonden for Entreprenørskab.
Byrge, Christian. / Mixspillet. 2018. Fonden for Entreprenørskab. 42 p.
@misc{c43653f8eae8493f8ca2afc0df75328d,
title = "Mixspillet",
abstract = "Mixspillet er udviklet af kreativitetsforsker Ph.d. Christian Byrge. Dette spil tilh{\o}rer en serie af kreativitetstr{\ae}ningsspil, som effektivt udvikler spillernes kreative evner mens de spiller. Dette er i kontrast til andre eksisterende br{\ae}t- og kortspil, som prim{\ae}rt tr{\ae}ner logisk t{\ae}nkning, m{\o}nstergenkendelse, hukommelse og accept af terningens tilf{\ae}ldighed.Spillet er baseret p{\aa} den nyeste forskning inden for kreativitetstr{\ae}ning med henblik p{\aa} at kunne udvikle deltagernes kreative evner p{\aa} en engageret og sjov m{\aa}de. Dette spil udvikler prim{\ae}rt to fundamentale kreative evner: Originalitet og flydende t{\ae}nkning.",
keywords = "Deliberate Practice of Creativity, Enhancing Creativity, Creativity Training",
author = "Christian Byrge",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Fonden for Entrepren{\o}rskab",
type = "Other",

}

Byrge, C 2018, Mixspillet. Fonden for Entreprenørskab.

Mixspillet. / Byrge, Christian.

42 p. Fonden for Entreprenørskab. 2018, Teaching material.

Research output: Other contributionCommunication

TY - GEN

T1 - Mixspillet

AU - Byrge, Christian

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Mixspillet er udviklet af kreativitetsforsker Ph.d. Christian Byrge. Dette spil tilhører en serie af kreativitetstræningsspil, som effektivt udvikler spillernes kreative evner mens de spiller. Dette er i kontrast til andre eksisterende bræt- og kortspil, som primært træner logisk tænkning, mønstergenkendelse, hukommelse og accept af terningens tilfældighed.Spillet er baseret på den nyeste forskning inden for kreativitetstræning med henblik på at kunne udvikle deltagernes kreative evner på en engageret og sjov måde. Dette spil udvikler primært to fundamentale kreative evner: Originalitet og flydende tænkning.

AB - Mixspillet er udviklet af kreativitetsforsker Ph.d. Christian Byrge. Dette spil tilhører en serie af kreativitetstræningsspil, som effektivt udvikler spillernes kreative evner mens de spiller. Dette er i kontrast til andre eksisterende bræt- og kortspil, som primært træner logisk tænkning, mønstergenkendelse, hukommelse og accept af terningens tilfældighed.Spillet er baseret på den nyeste forskning inden for kreativitetstræning med henblik på at kunne udvikle deltagernes kreative evner på en engageret og sjov måde. Dette spil udvikler primært to fundamentale kreative evner: Originalitet og flydende tænkning.

KW - Deliberate Practice of Creativity

KW - Enhancing Creativity

KW - Creativity Training

M3 - Andet bidrag

PB - Fonden for Entreprenørskab

ER -

Byrge C. Mixspillet. 2018. 42 p.