Modelforsøg med strømforhold ved Thorsmindeslusen og Thorsminde Ny Vejbro

juli 1976

  Research output: Book/ReportReportResearch

  46 Downloads (Pure)

  Abstract

  På foranledning af Cowinconsult, Rådgivende Ingeniører AS, Aalborg, har laboratoriet i foråret 1976 udført en række modelforsøg med de hydrauliske forhold ved Thorsmindeslusen med det formål af afklare indflydelsen af to bropiller, som påtænkes placeret umiddelbart ved slusen på fjordsiden.

  Modellen blev opbygget primo maj 1976 og den 19. maj 1976 afholdtes et møde på laboratoriet, hvori deltog repræsentanter for Statshavnsadministrationen i Esbjerg, Amtsvejinspektoratet i Ringkøbing, Cowiconsult, Aalborg, samt for laboratoriet.
  Original languageDanish
  Place of PublicationAalborg
  PublisherAalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning
  Number of pages14
  Publication statusPublished - 1976

  Cite this

  Larsen, T. (1976). Modelforsøg med strømforhold ved Thorsmindeslusen og Thorsminde Ny Vejbro: juli 1976. Aalborg: Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning.
  Larsen, Torben. / Modelforsøg med strømforhold ved Thorsmindeslusen og Thorsminde Ny Vejbro : juli 1976. Aalborg : Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning, 1976. 14 p.
  @book{d175deab3b2b4274907e81ed6e498b4d,
  title = "Modelfors{\o}g med str{\o}mforhold ved Thorsmindeslusen og Thorsminde Ny Vejbro: juli 1976",
  abstract = "P{\aa} foranledning af Cowinconsult, R{\aa}dgivende Ingeni{\o}rer AS, Aalborg, har laboratoriet i for{\aa}ret 1976 udf{\o}rt en r{\ae}kke modelfors{\o}g med de hydrauliske forhold ved Thorsmindeslusen med det form{\aa}l af afklare indflydelsen af to bropiller, som p{\aa}t{\ae}nkes placeret umiddelbart ved slusen p{\aa} fjordsiden.Modellen blev opbygget primo maj 1976 og den 19. maj 1976 afholdtes et m{\o}de p{\aa} laboratoriet, hvori deltog repr{\ae}sentanter for Statshavnsadministrationen i Esbjerg, Amtsvejinspektoratet i Ringk{\o}bing, Cowiconsult, Aalborg, samt for laboratoriet.",
  keywords = "Thorsmindeslusen, Thorsminde Ny Vejbro, Str{\o}mforhold, COWIconsult, Gennemstr{\o}mningskapacitet",
  author = "Torben Larsen",
  note = "Bilag findes i originalen i instituttets h{\aa}ndbogssamling PDF for print: 33 pp.",
  year = "1976",
  language = "Dansk",
  publisher = "Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Milj{\o}teknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning",

  }

  Larsen, T 1976, Modelforsøg med strømforhold ved Thorsmindeslusen og Thorsminde Ny Vejbro: juli 1976. Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning, Aalborg.

  Modelforsøg med strømforhold ved Thorsmindeslusen og Thorsminde Ny Vejbro : juli 1976. / Larsen, Torben.

  Aalborg : Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning, 1976. 14 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Modelforsøg med strømforhold ved Thorsmindeslusen og Thorsminde Ny Vejbro

  T2 - juli 1976

  AU - Larsen, Torben

  N1 - Bilag findes i originalen i instituttets håndbogssamling PDF for print: 33 pp.

  PY - 1976

  Y1 - 1976

  N2 - På foranledning af Cowinconsult, Rådgivende Ingeniører AS, Aalborg, har laboratoriet i foråret 1976 udført en række modelforsøg med de hydrauliske forhold ved Thorsmindeslusen med det formål af afklare indflydelsen af to bropiller, som påtænkes placeret umiddelbart ved slusen på fjordsiden.Modellen blev opbygget primo maj 1976 og den 19. maj 1976 afholdtes et møde på laboratoriet, hvori deltog repræsentanter for Statshavnsadministrationen i Esbjerg, Amtsvejinspektoratet i Ringkøbing, Cowiconsult, Aalborg, samt for laboratoriet.

  AB - På foranledning af Cowinconsult, Rådgivende Ingeniører AS, Aalborg, har laboratoriet i foråret 1976 udført en række modelforsøg med de hydrauliske forhold ved Thorsmindeslusen med det formål af afklare indflydelsen af to bropiller, som påtænkes placeret umiddelbart ved slusen på fjordsiden.Modellen blev opbygget primo maj 1976 og den 19. maj 1976 afholdtes et møde på laboratoriet, hvori deltog repræsentanter for Statshavnsadministrationen i Esbjerg, Amtsvejinspektoratet i Ringkøbing, Cowiconsult, Aalborg, samt for laboratoriet.

  KW - Thorsmindeslusen

  KW - Thorsminde Ny Vejbro

  KW - Strømforhold

  KW - COWIconsult

  KW - Gennemstrømningskapacitet

  M3 - Rapport

  BT - Modelforsøg med strømforhold ved Thorsmindeslusen og Thorsminde Ny Vejbro

  PB - Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning

  CY - Aalborg

  ER -

  Larsen T. Modelforsøg med strømforhold ved Thorsmindeslusen og Thorsminde Ny Vejbro: juli 1976. Aalborg: Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning, 1976. 14 p.