Når fremtiden tegner sig: rapport om uddannelsesvalg og vejledning i et yderkantsområde i Danmark

  Research output: Book/ReportReportResearch

  Abstract

  Når fremtiden tegner sig er en rapport om unge i et yderkantsområder i Danmark. Den giver indblik i nogle af de subjektive, kulturelle og samfundsmæssige mekanismer der kan få betydning for, hvordan fremtiden tegner sig for unge.
  Original languageDanish
  Place of PublicationCenter for Ungdomsforskning, DPU, Århus Universitet.
  PublisherCenter for Ungdomsforskning
  Number of pages143
  ISBN (Print)978-87-7430-076-2
  Publication statusPublished - 2009

  Cite this

  Nielsen, M. L., & Katznelson, N. (2009). Når fremtiden tegner sig: rapport om uddannelsesvalg og vejledning i et yderkantsområde i Danmark. Center for Ungdomsforskning, DPU, Århus Universitet.: Center for Ungdomsforskning.
  Nielsen, Mette Lykke ; Katznelson, Noemi. / Når fremtiden tegner sig : rapport om uddannelsesvalg og vejledning i et yderkantsområde i Danmark. Center for Ungdomsforskning, DPU, Århus Universitet. : Center for Ungdomsforskning, 2009. 143 p.
  @book{5310d8ce307d41c192a245066beaa0f7,
  title = "N{\aa}r fremtiden tegner sig: rapport om uddannelsesvalg og vejledning i et yderkantsomr{\aa}de i Danmark",
  abstract = "N{\aa}r fremtiden tegner sig er en rapport om unge i et yderkantsomr{\aa}der i Danmark. Den giver indblik i nogle af de subjektive, kulturelle og samfundsm{\ae}ssige mekanismer der kan f{\aa} betydning for, hvordan fremtiden tegner sig for unge.",
  author = "Nielsen, {Mette Lykke} and Noemi Katznelson",
  year = "2009",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-7430-076-2",
  publisher = "Center for Ungdomsforskning",

  }

  Nielsen, ML & Katznelson, N 2009, Når fremtiden tegner sig: rapport om uddannelsesvalg og vejledning i et yderkantsområde i Danmark. Center for Ungdomsforskning, Center for Ungdomsforskning, DPU, Århus Universitet.

  Når fremtiden tegner sig : rapport om uddannelsesvalg og vejledning i et yderkantsområde i Danmark. / Nielsen, Mette Lykke; Katznelson, Noemi.

  Center for Ungdomsforskning, DPU, Århus Universitet. : Center for Ungdomsforskning, 2009. 143 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Når fremtiden tegner sig

  T2 - rapport om uddannelsesvalg og vejledning i et yderkantsområde i Danmark

  AU - Nielsen, Mette Lykke

  AU - Katznelson, Noemi

  PY - 2009

  Y1 - 2009

  N2 - Når fremtiden tegner sig er en rapport om unge i et yderkantsområder i Danmark. Den giver indblik i nogle af de subjektive, kulturelle og samfundsmæssige mekanismer der kan få betydning for, hvordan fremtiden tegner sig for unge.

  AB - Når fremtiden tegner sig er en rapport om unge i et yderkantsområder i Danmark. Den giver indblik i nogle af de subjektive, kulturelle og samfundsmæssige mekanismer der kan få betydning for, hvordan fremtiden tegner sig for unge.

  M3 - Rapport

  SN - 978-87-7430-076-2

  BT - Når fremtiden tegner sig

  PB - Center for Ungdomsforskning

  CY - Center for Ungdomsforskning, DPU, Århus Universitet.

  ER -

  Nielsen ML, Katznelson N. Når fremtiden tegner sig: rapport om uddannelsesvalg og vejledning i et yderkantsområde i Danmark. Center for Ungdomsforskning, DPU, Århus Universitet.: Center for Ungdomsforskning, 2009. 143 p.