Nye vilkår for ledelse - Strategisk ledelse set i et praksisperspektiv

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Nye vilkår for ledelse er et bidrag til den aktive debat om, hvordan strategi og strategisk ledelse kan forstås. En debat, der er aktiv både inden for forskning, men i særdeleshed også inden for praksis, hvor især den finansielle krise har aktualiseret behovet for at forstå strategisk ledelse under andre vilkår. Artiklen behandler dette både på et teoretisk og et empirisk niveau for at kaste lys over, hvordan disse nye vilkår for strategisk ledelse kan forstås, og hvordan de konkret håndteres.
Original languageDanish
JournalLedelse & Erhvervsoekonomi
Volume77
Issue number1
Pages (from-to)7 -21
Number of pages15
ISSN0902-3704
Publication statusPublished - 2012

Cite this

@article{60ca1def794b4a07a6ee61f147230331,
title = "Nye vilk{\aa}r for ledelse - Strategisk ledelse set i et praksisperspektiv",
abstract = "Nye vilk{\aa}r for ledelse er et bidrag til den aktive debat om, hvordan strategi og strategisk ledelse kan forst{\aa}s. En debat, der er aktiv b{\aa}de inden for forskning, men i s{\ae}rdeleshed ogs{\aa} inden for praksis, hvor is{\ae}r den finansielle krise har aktualiseret behovet for at forst{\aa} strategisk ledelse under andre vilk{\aa}r. Artiklen behandler dette b{\aa}de p{\aa} et teoretisk og et empirisk niveau for at kaste lys over, hvordan disse nye vilk{\aa}r for strategisk ledelse kan forst{\aa}s, og hvordan de konkret h{\aa}ndteres.",
keywords = "strtategisk ledelse",
author = "Larsen, {Mette Vinther} and Rasmussen, {J{\o}rgen Gulddahl}",
year = "2012",
language = "Dansk",
volume = "77",
pages = "7 --21",
journal = "Ledelse & Erhvervsoekonomi",
issn = "0902-3704",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
number = "1",

}

Nye vilkår for ledelse - Strategisk ledelse set i et praksisperspektiv. / Larsen, Mette Vinther; Rasmussen, Jørgen Gulddahl.

In: Ledelse & Erhvervsoekonomi, Vol. 77, No. 1, 2012, p. 7 -21.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Nye vilkår for ledelse - Strategisk ledelse set i et praksisperspektiv

AU - Larsen, Mette Vinther

AU - Rasmussen, Jørgen Gulddahl

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Nye vilkår for ledelse er et bidrag til den aktive debat om, hvordan strategi og strategisk ledelse kan forstås. En debat, der er aktiv både inden for forskning, men i særdeleshed også inden for praksis, hvor især den finansielle krise har aktualiseret behovet for at forstå strategisk ledelse under andre vilkår. Artiklen behandler dette både på et teoretisk og et empirisk niveau for at kaste lys over, hvordan disse nye vilkår for strategisk ledelse kan forstås, og hvordan de konkret håndteres.

AB - Nye vilkår for ledelse er et bidrag til den aktive debat om, hvordan strategi og strategisk ledelse kan forstås. En debat, der er aktiv både inden for forskning, men i særdeleshed også inden for praksis, hvor især den finansielle krise har aktualiseret behovet for at forstå strategisk ledelse under andre vilkår. Artiklen behandler dette både på et teoretisk og et empirisk niveau for at kaste lys over, hvordan disse nye vilkår for strategisk ledelse kan forstås, og hvordan de konkret håndteres.

KW - strtategisk ledelse

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 77

SP - 7

EP - 21

JO - Ledelse & Erhvervsoekonomi

JF - Ledelse & Erhvervsoekonomi

SN - 0902-3704

IS - 1

ER -