Om musik og multimedier

  Research output: Contribution to book/anthology/report/conference proceedingBook chapterResearch

  Abstract

  Artiklen søger, gennem eksemplificering og diskussion, at problematisere forholdet musik og multimedia. Der er ikke tale om et forsøg på at nå til nogen endegyldig afgrænsning og bestemmelse af de karakteristika og betingelser, der kendetegner feltet. Formålet er derimod at belyse og præcisere nogle problemstillinger og modsætningsforhold som forfatteren mener gør sig gældende. Hovedvægten er lagt på musikken som multimediets genstand, fx i forbindelse med musikkundskab, musikdistribution og musikundervisning. Idet de generelle kendetegn og betingelser vedrørende forholdet mellem musikken og digitalteknologien belyses, inddrages dog også overvejelser omkring musikkens og i det hele taget lydens funktion inden for multimedia mere generelt.
  Original languageDanish
  Title of host publicationMultimedier Hypermedier Interaktive Medier
  EditorsJens F. Jensen
  Number of pages16
  Place of PublicationAalborg
  PublisherAalborg Universitetsforlag
  Publication date1998
  Edition1.
  Pages117-133
  ISBN (Print)8773076120
  Publication statusPublished - 1998

  Cite this

  Knakkergaard, M. (1998). Om musik og multimedier. In J. F. Jensen (Ed.), Multimedier Hypermedier Interaktive Medier (1. ed., pp. 117-133). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
  Knakkergaard, Martin. / Om musik og multimedier. Multimedier Hypermedier Interaktive Medier. editor / Jens F. Jensen. 1. ed. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1998. pp. 117-133
  @inbook{bdb36130f9fe11da9980000ea68e967b,
  title = "Om musik og multimedier",
  abstract = "Artiklen s{\o}ger, gennem eksemplificering og diskussion, at problematisere forholdet musik og multimedia. Der er ikke tale om et fors{\o}g p{\aa} at n{\aa} til nogen endegyldig afgr{\ae}nsning og bestemmelse af de karakteristika og betingelser, der kendetegner feltet. Form{\aa}let er derimod at belyse og pr{\ae}cisere nogle problemstillinger og mods{\ae}tningsforhold som forfatteren mener g{\o}r sig g{\ae}ldende. Hovedv{\ae}gten er lagt p{\aa} musikken som multimediets genstand, fx i forbindelse med musikkundskab, musikdistribution og musikundervisning. Idet de generelle kendetegn og betingelser vedr{\o}rende forholdet mellem musikken og digitalteknologien belyses, inddrages dog ogs{\aa} overvejelser omkring musikkens og i det hele taget lydens funktion inden for multimedia mere generelt.",
  author = "Martin Knakkergaard",
  year = "1998",
  language = "Dansk",
  isbn = "8773076120",
  pages = "117--133",
  editor = "Jensen, {Jens F.}",
  booktitle = "Multimedier Hypermedier Interaktive Medier",
  publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
  edition = "1.",

  }

  Knakkergaard, M 1998, Om musik og multimedier. in JF Jensen (ed.), Multimedier Hypermedier Interaktive Medier. 1. edn, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, pp. 117-133.

  Om musik og multimedier. / Knakkergaard, Martin.

  Multimedier Hypermedier Interaktive Medier. ed. / Jens F. Jensen. 1. ed. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1998. p. 117-133.

  Research output: Contribution to book/anthology/report/conference proceedingBook chapterResearch

  TY - CHAP

  T1 - Om musik og multimedier

  AU - Knakkergaard, Martin

  PY - 1998

  Y1 - 1998

  N2 - Artiklen søger, gennem eksemplificering og diskussion, at problematisere forholdet musik og multimedia. Der er ikke tale om et forsøg på at nå til nogen endegyldig afgrænsning og bestemmelse af de karakteristika og betingelser, der kendetegner feltet. Formålet er derimod at belyse og præcisere nogle problemstillinger og modsætningsforhold som forfatteren mener gør sig gældende. Hovedvægten er lagt på musikken som multimediets genstand, fx i forbindelse med musikkundskab, musikdistribution og musikundervisning. Idet de generelle kendetegn og betingelser vedrørende forholdet mellem musikken og digitalteknologien belyses, inddrages dog også overvejelser omkring musikkens og i det hele taget lydens funktion inden for multimedia mere generelt.

  AB - Artiklen søger, gennem eksemplificering og diskussion, at problematisere forholdet musik og multimedia. Der er ikke tale om et forsøg på at nå til nogen endegyldig afgrænsning og bestemmelse af de karakteristika og betingelser, der kendetegner feltet. Formålet er derimod at belyse og præcisere nogle problemstillinger og modsætningsforhold som forfatteren mener gør sig gældende. Hovedvægten er lagt på musikken som multimediets genstand, fx i forbindelse med musikkundskab, musikdistribution og musikundervisning. Idet de generelle kendetegn og betingelser vedrørende forholdet mellem musikken og digitalteknologien belyses, inddrages dog også overvejelser omkring musikkens og i det hele taget lydens funktion inden for multimedia mere generelt.

  M3 - Bidrag til bog/antologi

  SN - 8773076120

  SP - 117

  EP - 133

  BT - Multimedier Hypermedier Interaktive Medier

  A2 - Jensen, Jens F.

  PB - Aalborg Universitetsforlag

  CY - Aalborg

  ER -

  Knakkergaard M. Om musik og multimedier. In Jensen JF, editor, Multimedier Hypermedier Interaktive Medier. 1. ed. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 1998. p. 117-133