Realistisk evaluering, delrapport 1: Kortlægning af den borgerrettede kommunale sundhedsindsats i udvalgte almene boligområder i Aalborg Kommune

Louise Lund Holm Thomsen, Rikke Larsen Rasmussen

Research output: Book/ReportReportResearch

108 Downloads (Pure)

Abstract

Denne rapport viser resultaterne af et projekt, der forløb i perioden september 2016 til august 2017 med formålet at kortlægge sundhedsindsatsen. Kortlægningen danner basis for videre evaluering. Formålet med kortlægningen var at skabe overblik over og indsigt i den kommunale sundhedsindsats i udsatte boligområder, der har været genstand for en forstærket indsats siden 2014.
Original languageDanish
PublisherInstitut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet
Number of pages35
Commissioning bodyAalborg Kommune
Publication statusPublished - 21 Dec 2017

Cite this

Thomsen, L. L. H., & Larsen Rasmussen, R. (2017). Realistisk evaluering, delrapport 1: Kortlægning af den borgerrettede kommunale sundhedsindsats i udvalgte almene boligområder i Aalborg Kommune. Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet.
Thomsen, Louise Lund Holm ; Larsen Rasmussen, Rikke. / Realistisk evaluering, delrapport 1 : Kortlægning af den borgerrettede kommunale sundhedsindsats i udvalgte almene boligområder i Aalborg Kommune. Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet, 2017. 35 p.
@book{7ce03ee366c84d0f8561b1f43fa155f6,
title = "Realistisk evaluering, delrapport 1: Kortl{\ae}gning af den borgerrettede kommunale sundhedsindsats i udvalgte almene boligomr{\aa}der i Aalborg Kommune",
abstract = "Denne rapport viser resultaterne af et projekt, der forl{\o}b i perioden september 2016 til august 2017 med form{\aa}let at kortl{\ae}gge sundhedsindsatsen. Kortl{\ae}gningen danner basis for videre evaluering. Form{\aa}let med kortl{\ae}gningen var at skabe overblik over og indsigt i den kommunale sundhedsindsats i udsatte boligomr{\aa}der, der har v{\ae}ret genstand for en forst{\ae}rket indsats siden 2014.",
author = "Thomsen, {Louise Lund Holm} and {Larsen Rasmussen}, Rikke",
year = "2017",
month = "12",
day = "21",
language = "Dansk",
publisher = "Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet",

}

Thomsen, LLH & Larsen Rasmussen, R 2017, Realistisk evaluering, delrapport 1: Kortlægning af den borgerrettede kommunale sundhedsindsats i udvalgte almene boligområder i Aalborg Kommune. Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet.

Realistisk evaluering, delrapport 1 : Kortlægning af den borgerrettede kommunale sundhedsindsats i udvalgte almene boligområder i Aalborg Kommune. / Thomsen, Louise Lund Holm; Larsen Rasmussen, Rikke.

Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet, 2017. 35 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Realistisk evaluering, delrapport 1

T2 - Kortlægning af den borgerrettede kommunale sundhedsindsats i udvalgte almene boligområder i Aalborg Kommune

AU - Thomsen, Louise Lund Holm

AU - Larsen Rasmussen, Rikke

PY - 2017/12/21

Y1 - 2017/12/21

N2 - Denne rapport viser resultaterne af et projekt, der forløb i perioden september 2016 til august 2017 med formålet at kortlægge sundhedsindsatsen. Kortlægningen danner basis for videre evaluering. Formålet med kortlægningen var at skabe overblik over og indsigt i den kommunale sundhedsindsats i udsatte boligområder, der har været genstand for en forstærket indsats siden 2014.

AB - Denne rapport viser resultaterne af et projekt, der forløb i perioden september 2016 til august 2017 med formålet at kortlægge sundhedsindsatsen. Kortlægningen danner basis for videre evaluering. Formålet med kortlægningen var at skabe overblik over og indsigt i den kommunale sundhedsindsats i udsatte boligområder, der har været genstand for en forstærket indsats siden 2014.

M3 - Rapport

BT - Realistisk evaluering, delrapport 1

PB - Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet

ER -

Thomsen LLH, Larsen Rasmussen R. Realistisk evaluering, delrapport 1: Kortlægning af den borgerrettede kommunale sundhedsindsats i udvalgte almene boligområder i Aalborg Kommune. Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet, 2017. 35 p.