Referat af et seminar om økonomisk styring af byggeprojekter under planlægningens indledende faser

Translated title of the contribution: Models and methods for construction and engineering

Statens Byggeforskningsinstitut (Publisher)

  Research output: Book/ReportBookResearch

  Abstract

  "Modeller og metoder i maskiningeniørens konstruktionsteknik" er udarbejdet i forbindelse med SBI's konference om byggeprogrammering i februar 1977. Formålet er overfor bygningsplanlæggere at belyse nogle af de systematiske metoder, som maskinkonstruktører benytter i de arbejdsopgaver, der fører fra erkendelse af behov til beskrivelse af løsninger, der opfylder behovet.
  Original languageDanish
  Place of PublicationHørsholm
  PublisherSBI forlag
  Number of pages45
  Publication statusPublished - 1978
  SeriesSBI-notat
  Number105

  Cite this

  Statens Byggeforskningsinstitut (1978). Referat af et seminar om økonomisk styring af byggeprojekter under planlægningens indledende faser. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, No. 105
  Statens Byggeforskningsinstitut. / Referat af et seminar om økonomisk styring af byggeprojekter under planlægningens indledende faser. Hørsholm : SBI forlag, 1978. 45 p. (SBI-notat; No. 105).
  @book{d2301b90165d11dca5a4000ea68e967b,
  title = "Referat af et seminar om {\o}konomisk styring af byggeprojekter under planl{\ae}gningens indledende faser",
  abstract = "{"}Modeller og metoder i maskiningeni{\o}rens konstruktionsteknik{"} er udarbejdet i forbindelse med SBI's konference om byggeprogrammering i februar 1977. Form{\aa}let er overfor bygningsplanl{\ae}ggere at belyse nogle af de systematiske metoder, som maskinkonstrukt{\o}rer benytter i de arbejdsopgaver, der f{\o}rer fra erkendelse af behov til beskrivelse af l{\o}sninger, der opfylder behovet.",
  keywords = "bygningsplanl{\ae}gning",
  author = "{Statens Byggeforskningsinstitut}",
  note = "Udsolgt",
  year = "1978",
  language = "Dansk",
  series = "SBI-notat",
  publisher = "SBI forlag",
  number = "105",

  }

  Statens Byggeforskningsinstitut 1978, Referat af et seminar om økonomisk styring af byggeprojekter under planlægningens indledende faser. SBI-notat, no. 105, SBI forlag, Hørsholm.

  Referat af et seminar om økonomisk styring af byggeprojekter under planlægningens indledende faser. / Statens Byggeforskningsinstitut (Publisher).

  Hørsholm : SBI forlag, 1978. 45 p. (SBI-notat; No. 105).

  Research output: Book/ReportBookResearch

  TY - BOOK

  T1 - Referat af et seminar om økonomisk styring af byggeprojekter under planlægningens indledende faser

  A2 - Statens Byggeforskningsinstitut

  N1 - Udsolgt

  PY - 1978

  Y1 - 1978

  N2 - "Modeller og metoder i maskiningeniørens konstruktionsteknik" er udarbejdet i forbindelse med SBI's konference om byggeprogrammering i februar 1977. Formålet er overfor bygningsplanlæggere at belyse nogle af de systematiske metoder, som maskinkonstruktører benytter i de arbejdsopgaver, der fører fra erkendelse af behov til beskrivelse af løsninger, der opfylder behovet.

  AB - "Modeller og metoder i maskiningeniørens konstruktionsteknik" er udarbejdet i forbindelse med SBI's konference om byggeprogrammering i februar 1977. Formålet er overfor bygningsplanlæggere at belyse nogle af de systematiske metoder, som maskinkonstruktører benytter i de arbejdsopgaver, der fører fra erkendelse af behov til beskrivelse af løsninger, der opfylder behovet.

  KW - bygningsplanlægning

  M3 - Bog

  T3 - SBI-notat

  BT - Referat af et seminar om økonomisk styring af byggeprojekter under planlægningens indledende faser

  PB - SBI forlag

  CY - Hørsholm

  ER -

  Statens Byggeforskningsinstitut. Referat af et seminar om økonomisk styring af byggeprojekter under planlægningens indledende faser. Hørsholm: SBI forlag, 1978. 45 p. (SBI-notat; No. 105).