Replik til artiklen "Cykelstiers sikkerhedsmæssige effekt og uheldsevalueringer"

Harry Lahrmann, Sofie Caspersen, Niels Agerholm

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

89 Downloads (Pure)

Abstract

I dette nummer af Dansk Vejtidsskrift har Søren Underlien (SU) i artiklen "Cykelstiers sikkerhedsmæssige effekt og uheldsevalueringer" kritiseret det paper om cykelstiers sikkerhedsmæssige effekt, som denne artikels forfattere fremlagde på sidste års Trafikdage på Aalborg Universitet. Vi har af tidsmæssige årsager ikke kunnet kontrollere SU's talmateriale og vil derfor i denne replik kun forholde os til den metodekritik, som SU giver vores undersøgelse. Vi vil snarest muligt nøje gennemgå SU's tal og i et senere nummer af Dansk Vejtidsskrift vende tilbage til dette spørgsmål.
Original languageDanish
JournalDansk Vejtidsskrift
Volume83
Issue number3
Pages (from-to)36-37
ISSN0011-6548
Publication statusPublished - 2006

Keywords

  • Traffic safety
  • Cycle tracks
  • Before-and-after studies

Cite this

@article{7cf537e0b15a11db8b72000ea68e967b,
title = "Replik til artiklen {"}Cykelstiers sikkerhedsm{\ae}ssige effekt og uheldsevalueringer{"}",
abstract = "I dette nummer af Dansk Vejtidsskrift har S{\o}ren Underlien (SU) i artiklen {"}Cykelstiers sikkerhedsm{\ae}ssige effekt og uheldsevalueringer{"} kritiseret det paper om cykelstiers sikkerhedsm{\ae}ssige effekt, som denne artikels forfattere fremlagde p{\aa} sidste {\aa}rs Trafikdage p{\aa} Aalborg Universitet. Vi har af tidsm{\ae}ssige {\aa}rsager ikke kunnet kontrollere SU's talmateriale og vil derfor i denne replik kun forholde os til den metodekritik, som SU giver vores unders{\o}gelse. Vi vil snarest muligt n{\o}je gennemg{\aa} SU's tal og i et senere nummer af Dansk Vejtidsskrift vende tilbage til dette sp{\o}rgsm{\aa}l.",
keywords = "Trafiksikkerhed, Cykelstier, F{\o}r/efter studie, Traffic safety, Cycle tracks, Before-and-after studies",
author = "Harry Lahrmann and Sofie Caspersen and Niels Agerholm",
year = "2006",
language = "Dansk",
volume = "83",
pages = "36--37",
journal = "Dansk Vejtidsskrift",
issn = "0011-6548",
publisher = "Dansk Vejtidsskrift AS",
number = "3",

}

Replik til artiklen "Cykelstiers sikkerhedsmæssige effekt og uheldsevalueringer". / Lahrmann, Harry; Caspersen, Sofie; Agerholm, Niels.

In: Dansk Vejtidsskrift, Vol. 83, No. 3, 2006, p. 36-37.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Replik til artiklen "Cykelstiers sikkerhedsmæssige effekt og uheldsevalueringer"

AU - Lahrmann, Harry

AU - Caspersen, Sofie

AU - Agerholm, Niels

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - I dette nummer af Dansk Vejtidsskrift har Søren Underlien (SU) i artiklen "Cykelstiers sikkerhedsmæssige effekt og uheldsevalueringer" kritiseret det paper om cykelstiers sikkerhedsmæssige effekt, som denne artikels forfattere fremlagde på sidste års Trafikdage på Aalborg Universitet. Vi har af tidsmæssige årsager ikke kunnet kontrollere SU's talmateriale og vil derfor i denne replik kun forholde os til den metodekritik, som SU giver vores undersøgelse. Vi vil snarest muligt nøje gennemgå SU's tal og i et senere nummer af Dansk Vejtidsskrift vende tilbage til dette spørgsmål.

AB - I dette nummer af Dansk Vejtidsskrift har Søren Underlien (SU) i artiklen "Cykelstiers sikkerhedsmæssige effekt og uheldsevalueringer" kritiseret det paper om cykelstiers sikkerhedsmæssige effekt, som denne artikels forfattere fremlagde på sidste års Trafikdage på Aalborg Universitet. Vi har af tidsmæssige årsager ikke kunnet kontrollere SU's talmateriale og vil derfor i denne replik kun forholde os til den metodekritik, som SU giver vores undersøgelse. Vi vil snarest muligt nøje gennemgå SU's tal og i et senere nummer af Dansk Vejtidsskrift vende tilbage til dette spørgsmål.

KW - Trafiksikkerhed

KW - Cykelstier

KW - Før/efter studie

KW - Traffic safety

KW - Cycle tracks

KW - Before-and-after studies

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 83

SP - 36

EP - 37

JO - Dansk Vejtidsskrift

JF - Dansk Vejtidsskrift

SN - 0011-6548

IS - 3

ER -