Projects per year
Abstract
Rapporten ”Resultater 2017-2020 - Fars Køkkenskole” er en redigeret og forkortet udgave af ”Hello Kitchen 2017-2020", der udkom i 2020 og som var udarbejdet med baggrund i et 3-årigt evalueringssamarbejde mellem den almennyttige forening Hello Kitchen og Aalborg Universitets Institut for Kultur og Læring.
”Resultater 2017- 2020 – Fars Køkkenskole” behandler alene den del af den samlede evaluering, der har at gøre med Fars Køkkenskole.
I kapitel 1 introduceres Fars Køkkenskole, undersøgelsesdesignet og datagrundlaget. I kapitel 2 præsenteres resultaterne og i kapitel 3 gives en kortfattet sammenfatning.
Udvalgte konklusioner fra rapporten vil indgå i det fortsatte forskningsarbejde med fokus rettet mod at belyse madlærings-aktiviteters potentielle betydning for efterfølgende ændringer i hverdagslivets mad- og måltidspraksis.
”Resultater 2017- 2020 – Fars Køkkenskole” behandler alene den del af den samlede evaluering, der har at gøre med Fars Køkkenskole.
I kapitel 1 introduceres Fars Køkkenskole, undersøgelsesdesignet og datagrundlaget. I kapitel 2 præsenteres resultaterne og i kapitel 3 gives en kortfattet sammenfatning.
Udvalgte konklusioner fra rapporten vil indgå i det fortsatte forskningsarbejde med fokus rettet mod at belyse madlærings-aktiviteters potentielle betydning for efterfølgende ændringer i hverdagslivets mad- og måltidspraksis.
Original language | Danish |
---|
Number of pages | 27 |
---|---|
Publication status | Published - 13 Oct 2021 |
Projects
- 1 Finished
Press/Media
-
Føtex og Fars Køkkenskole lancerer nyt madlavningsprogram: Nu skal de store børn med i køkkenet
15/05/2020 → 17/05/2020
2 items of Media coverage
Press/Media: Press / Media
-
Kronik: Madlavning er måske det mest meningsfulde, man kan lave med sine børn
Andersen, B. & Vigkilde, J., 25 May 2021, In: Skolebørn. 6 p.Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Open Access -
Hello Kitchen 2017-2020: Evaluering af projektet "En bæredygtig model for Fars Køkkenskole"
Andersen, B., 19 Oct 2020, Hello Kitchen 2017-2020 . p. 1-68 68 p.Translated title of the contribution :Helle Kitchen 2017-2020: Evaluation of the project "A sustainable model for Fars Køkkenskole" Research output: Contribution to book/anthology/report/conference proceeding › Report chapter › Commissioned
File