’Så kører det bare': arbejdsmiljøarbejde rettet mod børn og unge i fem forskellige brancher

Research output: Book/ReportReportResearch

Abstract

Denne rapport er udarbejdet for Arbejdsmiljørådet og Arbejdstilsynet. Baggrunden for rapporten er, at der er sket en stigning i anmeldte arbejdsulykker blandt de 18-24-årige. I denne rapport rettes fokus på det arbejdsmiljøarbejde, der praktiseres på 9 forskellige arbejdspladser, og som er rettet mod unge mellem 15 og 24 år, der enten er ansat i praktik, fuldtidsarbejde eller i fritidsarbejde. Rapporten bygger på 14 enkeltinterviews med virksomhedsledere, mellemledere, HR ansvarlige, praktikansvarlige og formænd fra 9 forskellige arbejdspladser indenfor de samme fagområder, som indgik i ”Spænd hjelmen”.
Original languageDanish
Place of PublicationCenter for Ungdomsforskning og Arbejdsmiljørådet
Number of pages124
ISBN (Electronic)978-87-7430-220-9
Publication statusPublished - 2010
Externally publishedYes

Cite this

@book{22c1a27362a14a3abd09dd57dfe18b7d,
title = "’S{\aa} k{\o}rer det bare': arbejdsmilj{\o}arbejde rettet mod b{\o}rn og unge i fem forskellige brancher",
abstract = "Denne rapport er udarbejdet for Arbejdsmilj{\o}r{\aa}det og Arbejdstilsynet. Baggrunden for rapporten er, at der er sket en stigning i anmeldte arbejdsulykker blandt de 18-24-{\aa}rige. I denne rapport rettes fokus p{\aa} det arbejdsmilj{\o}arbejde, der praktiseres p{\aa} 9 forskellige arbejdspladser, og som er rettet mod unge mellem 15 og 24 {\aa}r, der enten er ansat i praktik, fuldtidsarbejde eller i fritidsarbejde. Rapporten bygger p{\aa} 14 enkeltinterviews med virksomhedsledere, mellemledere, HR ansvarlige, praktikansvarlige og form{\ae}nd fra 9 forskellige arbejdspladser indenfor de samme fagomr{\aa}der, som indgik i ”Sp{\ae}nd hjelmen”.",
author = "Nielsen, {Mette Lykke}",
year = "2010",
language = "Dansk",

}

’Så kører det bare' : arbejdsmiljøarbejde rettet mod børn og unge i fem forskellige brancher. / Nielsen, Mette Lykke.

Center for Ungdomsforskning og Arbejdsmiljørådet, 2010. 124 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - ’Så kører det bare'

T2 - arbejdsmiljøarbejde rettet mod børn og unge i fem forskellige brancher

AU - Nielsen, Mette Lykke

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Denne rapport er udarbejdet for Arbejdsmiljørådet og Arbejdstilsynet. Baggrunden for rapporten er, at der er sket en stigning i anmeldte arbejdsulykker blandt de 18-24-årige. I denne rapport rettes fokus på det arbejdsmiljøarbejde, der praktiseres på 9 forskellige arbejdspladser, og som er rettet mod unge mellem 15 og 24 år, der enten er ansat i praktik, fuldtidsarbejde eller i fritidsarbejde. Rapporten bygger på 14 enkeltinterviews med virksomhedsledere, mellemledere, HR ansvarlige, praktikansvarlige og formænd fra 9 forskellige arbejdspladser indenfor de samme fagområder, som indgik i ”Spænd hjelmen”.

AB - Denne rapport er udarbejdet for Arbejdsmiljørådet og Arbejdstilsynet. Baggrunden for rapporten er, at der er sket en stigning i anmeldte arbejdsulykker blandt de 18-24-årige. I denne rapport rettes fokus på det arbejdsmiljøarbejde, der praktiseres på 9 forskellige arbejdspladser, og som er rettet mod unge mellem 15 og 24 år, der enten er ansat i praktik, fuldtidsarbejde eller i fritidsarbejde. Rapporten bygger på 14 enkeltinterviews med virksomhedsledere, mellemledere, HR ansvarlige, praktikansvarlige og formænd fra 9 forskellige arbejdspladser indenfor de samme fagområder, som indgik i ”Spænd hjelmen”.

M3 - Rapport

BT - ’Så kører det bare'

CY - Center for Ungdomsforskning og Arbejdsmiljørådet

ER -