Saneringsproceduren i Helsingør

Translated title of the contribution: The urban renewal process in Helsingør

J. Eckhardt-Hansen

Research output: Book/ReportBookResearch

Abstract

Notatet indeholder en beskrivelse af saneringsarbejdet i Helsingør generelt og en nærmere beskrivelse af arbejdet med at tilvejebringe en saneringsplan for en karré i den historiske bymidte i Helsingør. Det er den anden af foreløbig to beskrivelser af saneringsproceduren i provinsen. Et tilsvarende notat er udarbejdet om proceduren for en sanering i Gl. Hjørring. De to saneringer adskiller sig ved at gennemførelsen i Gl. Hjørring blev forestået af et saneringsselskab, mens arbejdet i Helsingør gennemføres i kommunalt regie. Formålet med disse beskrivelser af konkrete eksempler på forløb af saneringsprocessen er at etablere et grundlag for en vurdering af de juridiske og administrative forhold, der ofte kan gøre det kompliceret at gennemføre en saneringssag.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages71
Publication statusPublished - 1979
SeriesSBI-notat
Number87

Cite this

Eckhardt-Hansen, J. (1979). Saneringsproceduren i Helsingør. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, No. 87
Eckhardt-Hansen, J. / Saneringsproceduren i Helsingør. Hørsholm : SBI forlag, 1979. 71 p. (SBI-notat; No. 87).
@book{f54f5960165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Saneringsproceduren i Helsing{\o}r",
abstract = "Notatet indeholder en beskrivelse af saneringsarbejdet i Helsing{\o}r generelt og en n{\ae}rmere beskrivelse af arbejdet med at tilvejebringe en saneringsplan for en karr{\'e} i den historiske bymidte i Helsing{\o}r. Det er den anden af forel{\o}big to beskrivelser af saneringsproceduren i provinsen. Et tilsvarende notat er udarbejdet om proceduren for en sanering i Gl. Hj{\o}rring. De to saneringer adskiller sig ved at gennemf{\o}relsen i Gl. Hj{\o}rring blev forest{\aa}et af et saneringsselskab, mens arbejdet i Helsing{\o}r gennemf{\o}res i kommunalt regie. Form{\aa}let med disse beskrivelser af konkrete eksempler p{\aa} forl{\o}b af saneringsprocessen er at etablere et grundlag for en vurdering af de juridiske og administrative forhold, der ofte kan g{\o}re det kompliceret at gennemf{\o}re en saneringssag.",
keywords = "byfornyelse, byplanl{\ae}gning",
author = "J. Eckhardt-Hansen",
note = "Udsolgt",
year = "1979",
language = "Dansk",
publisher = "SBI forlag",

}

Eckhardt-Hansen, J 1979, Saneringsproceduren i Helsingør. SBI-notat, no. 87, SBI forlag, Hørsholm.

Saneringsproceduren i Helsingør. / Eckhardt-Hansen, J.

Hørsholm : SBI forlag, 1979. 71 p. (SBI-notat; No. 87).

Research output: Book/ReportBookResearch

TY - BOOK

T1 - Saneringsproceduren i Helsingør

AU - Eckhardt-Hansen, J.

N1 - Udsolgt

PY - 1979

Y1 - 1979

N2 - Notatet indeholder en beskrivelse af saneringsarbejdet i Helsingør generelt og en nærmere beskrivelse af arbejdet med at tilvejebringe en saneringsplan for en karré i den historiske bymidte i Helsingør. Det er den anden af foreløbig to beskrivelser af saneringsproceduren i provinsen. Et tilsvarende notat er udarbejdet om proceduren for en sanering i Gl. Hjørring. De to saneringer adskiller sig ved at gennemførelsen i Gl. Hjørring blev forestået af et saneringsselskab, mens arbejdet i Helsingør gennemføres i kommunalt regie. Formålet med disse beskrivelser af konkrete eksempler på forløb af saneringsprocessen er at etablere et grundlag for en vurdering af de juridiske og administrative forhold, der ofte kan gøre det kompliceret at gennemføre en saneringssag.

AB - Notatet indeholder en beskrivelse af saneringsarbejdet i Helsingør generelt og en nærmere beskrivelse af arbejdet med at tilvejebringe en saneringsplan for en karré i den historiske bymidte i Helsingør. Det er den anden af foreløbig to beskrivelser af saneringsproceduren i provinsen. Et tilsvarende notat er udarbejdet om proceduren for en sanering i Gl. Hjørring. De to saneringer adskiller sig ved at gennemførelsen i Gl. Hjørring blev forestået af et saneringsselskab, mens arbejdet i Helsingør gennemføres i kommunalt regie. Formålet med disse beskrivelser af konkrete eksempler på forløb af saneringsprocessen er at etablere et grundlag for en vurdering af de juridiske og administrative forhold, der ofte kan gøre det kompliceret at gennemføre en saneringssag.

KW - byfornyelse

KW - byplanlægning

M3 - Bog

BT - Saneringsproceduren i Helsingør

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Eckhardt-Hansen J. Saneringsproceduren i Helsingør. Hørsholm: SBI forlag, 1979. 71 p. (SBI-notat; No. 87).