Skitsespillet

Research output: Other contributionCommunication

Abstract

Skitsespillet er udviklet af kreativitetsforsker Ph.d. Christian Byrge. Dette spil tilhører en serie af kreativitetstræningsspil, som effektivt udvikler spillernes kreative evner mens de spiller. Dette er i kontrast til andre eksisterende bræt- og kortspil, som primært træner logisk tænkning, mønstergenkendelse, hukommelse og accept af terningens tilfældighed.

Spillet er baseret på den nyeste forskning inden for kreativitetstræ- ning med henblik på at kunne udvikle deltagernes kreative evner på en engageret og sjov måde. Dette spil udvikler primært to fundamentale kreative evner: Fleksibilitet og originalitet.
Original languageDanish
Publication date2018
PublisherFonden for Entreprenørskab
Number of pages103
Publication statusPublished - 2018

Cite this

Byrge, C. (2018). Skitsespillet. Fonden for Entreprenørskab.
Byrge, Christian. / Skitsespillet. 2018. Fonden for Entreprenørskab. 103 p.
@misc{2d3a21c24bbe491cb68e9c8c8dcc052e,
title = "Skitsespillet",
abstract = "Skitsespillet er udviklet af kreativitetsforsker Ph.d. Christian Byrge. Dette spil tilh{\o}rer en serie af kreativitetstr{\ae}ningsspil, som effektivt udvikler spillernes kreative evner mens de spiller. Dette er i kontrast til andre eksisterende br{\ae}t- og kortspil, som prim{\ae}rt tr{\ae}ner logisk t{\ae}nkning, m{\o}nstergenkendelse, hukommelse og accept af terningens tilf{\ae}ldighed.Spillet er baseret p{\aa} den nyeste forskning inden for kreativitetstr{\ae}- ning med henblik p{\aa} at kunne udvikle deltagernes kreative evner p{\aa} en engageret og sjov m{\aa}de. Dette spil udvikler prim{\ae}rt to fundamentale kreative evner: Fleksibilitet og originalitet.",
keywords = "Deliberate Practice of Creativity, Enhancing Creativity, Creativity Training",
author = "Christian Byrge",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Fonden for Entrepren{\o}rskab",
type = "Other",

}

Byrge, C 2018, Skitsespillet. Fonden for Entreprenørskab.

Skitsespillet. / Byrge, Christian.

103 p. Fonden for Entreprenørskab. 2018, Teaching material.

Research output: Other contributionCommunication

TY - GEN

T1 - Skitsespillet

AU - Byrge, Christian

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Skitsespillet er udviklet af kreativitetsforsker Ph.d. Christian Byrge. Dette spil tilhører en serie af kreativitetstræningsspil, som effektivt udvikler spillernes kreative evner mens de spiller. Dette er i kontrast til andre eksisterende bræt- og kortspil, som primært træner logisk tænkning, mønstergenkendelse, hukommelse og accept af terningens tilfældighed.Spillet er baseret på den nyeste forskning inden for kreativitetstræ- ning med henblik på at kunne udvikle deltagernes kreative evner på en engageret og sjov måde. Dette spil udvikler primært to fundamentale kreative evner: Fleksibilitet og originalitet.

AB - Skitsespillet er udviklet af kreativitetsforsker Ph.d. Christian Byrge. Dette spil tilhører en serie af kreativitetstræningsspil, som effektivt udvikler spillernes kreative evner mens de spiller. Dette er i kontrast til andre eksisterende bræt- og kortspil, som primært træner logisk tænkning, mønstergenkendelse, hukommelse og accept af terningens tilfældighed.Spillet er baseret på den nyeste forskning inden for kreativitetstræ- ning med henblik på at kunne udvikle deltagernes kreative evner på en engageret og sjov måde. Dette spil udvikler primært to fundamentale kreative evner: Fleksibilitet og originalitet.

KW - Deliberate Practice of Creativity

KW - Enhancing Creativity

KW - Creativity Training

M3 - Andet bidrag

PB - Fonden for Entreprenørskab

ER -

Byrge C. Skitsespillet. 2018. 103 p.