Små dimser med store potentialer

Bent Egberg Mikkelsen, Michal Dobroczynski, Rikke Gade, Stefania Serafin, Karina Dorph Pawlowski

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

Abstract

Fødevare- og medialogiforskere på Aalborg Universitet har de seneste år udviklet og testet en række intelligente enheder. Fælles for dem er, at de er små og kan håndtere store mængder af data om forbrugernes adfærd. Et eksempel er FoodScape Tracker, som i realtid samarbejder med forbrugeren om, hvad denne spiser. En anden ny enhed er Virtual Food Choice Simulator, som virtuelt kan simulere fødevareomgivelser i form af buffeter og supermarkeder uden udgifter til ombygning og fødevarer, og derved vise, hvad forbrugerne ser og ikke ser.
Original languageDanish
JournalLevnedsmiddelbladet
Issue number9
Pages (from-to)76
Number of pages1
ISSN0105-6654
Publication statusPublished - 28 Sep 2015

Cite this

Mikkelsen, B. E., Dobroczynski, M., Gade, R., Serafin, S., & Pawlowski, K. D. (2015). Små dimser med store potentialer. Levnedsmiddelbladet, (9), 76.
Mikkelsen, Bent Egberg ; Dobroczynski, Michal ; Gade, Rikke ; Serafin, Stefania ; Pawlowski, Karina Dorph. / Små dimser med store potentialer. In: Levnedsmiddelbladet. 2015 ; No. 9. pp. 76.
@article{fe8ebfb323084c5e8f0214ff91e7d9f2,
title = "Sm{\aa} dimser med store potentialer",
abstract = "F{\o}devare- og medialogiforskere p{\aa} Aalborg Universitet har de seneste {\aa}r udviklet og testet en r{\ae}kke intelligente enheder. F{\ae}lles for dem er, at de er sm{\aa} og kan h{\aa}ndtere store m{\ae}ngder af data om forbrugernes adf{\ae}rd. Et eksempel er FoodScape Tracker, som i realtid samarbejder med forbrugeren om, hvad denne spiser. En anden ny enhed er Virtual Food Choice Simulator, som virtuelt kan simulere f{\o}devareomgivelser i form af buffeter og supermarkeder uden udgifter til ombygning og f{\o}devarer, og derved vise, hvad forbrugerne ser og ikke ser.",
author = "Mikkelsen, {Bent Egberg} and Michal Dobroczynski and Rikke Gade and Stefania Serafin and Pawlowski, {Karina Dorph}",
year = "2015",
month = "9",
day = "28",
language = "Dansk",
pages = "76",
journal = "Levnedsmiddelbladet",
issn = "0105-6654",
publisher = "TechMedia A/S",
number = "9",

}

Mikkelsen, BE, Dobroczynski, M, Gade, R, Serafin, S & Pawlowski, KD 2015, 'Små dimser med store potentialer', Levnedsmiddelbladet, no. 9, pp. 76.

Små dimser med store potentialer. / Mikkelsen, Bent Egberg; Dobroczynski, Michal; Gade, Rikke; Serafin, Stefania; Pawlowski, Karina Dorph.

In: Levnedsmiddelbladet, No. 9, 28.09.2015, p. 76.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

TY - INPR

T1 - Små dimser med store potentialer

AU - Mikkelsen, Bent Egberg

AU - Dobroczynski, Michal

AU - Gade, Rikke

AU - Serafin, Stefania

AU - Pawlowski, Karina Dorph

PY - 2015/9/28

Y1 - 2015/9/28

N2 - Fødevare- og medialogiforskere på Aalborg Universitet har de seneste år udviklet og testet en række intelligente enheder. Fælles for dem er, at de er små og kan håndtere store mængder af data om forbrugernes adfærd. Et eksempel er FoodScape Tracker, som i realtid samarbejder med forbrugeren om, hvad denne spiser. En anden ny enhed er Virtual Food Choice Simulator, som virtuelt kan simulere fødevareomgivelser i form af buffeter og supermarkeder uden udgifter til ombygning og fødevarer, og derved vise, hvad forbrugerne ser og ikke ser.

AB - Fødevare- og medialogiforskere på Aalborg Universitet har de seneste år udviklet og testet en række intelligente enheder. Fælles for dem er, at de er små og kan håndtere store mængder af data om forbrugernes adfærd. Et eksempel er FoodScape Tracker, som i realtid samarbejder med forbrugeren om, hvad denne spiser. En anden ny enhed er Virtual Food Choice Simulator, som virtuelt kan simulere fødevareomgivelser i form af buffeter og supermarkeder uden udgifter til ombygning og fødevarer, og derved vise, hvad forbrugerne ser og ikke ser.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

SP - 76

JO - Levnedsmiddelbladet

JF - Levnedsmiddelbladet

SN - 0105-6654

IS - 9

ER -

Mikkelsen BE, Dobroczynski M, Gade R, Serafin S, Pawlowski KD. Små dimser med store potentialer. Levnedsmiddelbladet. 2015 Sep 28;(9):76.