Socialt arbejde: Teorier og perspektiver

Jens Guldager (Editor), Marianne Skytte (Editor)

Research output: Book/ReportAnthologyCommunication

Abstract

I antologien giver 20 forskere med hver deres kapitler en oversigt over det meget brede og sammensatte felt, som socialt arbejde udgør.
Del I indeholder forskellige overordnede perspektiver på socialt arbejde: præsentation og diskussion af socialt arbejdes felt, teorier om sociale problemer, medborgerskabsopfattelser i socialpolitikken, udviklingen i den retlige regulering samt kundskabsformer og metodeopfattelser i socialt arbejde.
Del II introducerer til udviklingen inden for de teoretiske og socialpolitiske tankefigurer på det sociale arbejdes kerneområder: fattigdom og marginalisering, beskæftigelse, børne- og familiearbejdet, hjemløshed, migration, psykiske lidelser, alkohol- og stormisbrug og det boligsociale felt.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherAkademisk Forlag
Edition1
Number of pages541
ISBN (Print)978-87-500-4332-4
Publication statusPublished - 2013

Cite this

Guldager, J., & Skytte, M. (Eds.) (2013). Socialt arbejde: Teorier og perspektiver. (1 ed.) København: Akademisk Forlag.
Guldager, Jens (Editor) ; Skytte, Marianne (Editor). / Socialt arbejde : Teorier og perspektiver. 1 ed. København : Akademisk Forlag, 2013. 541 p.
@book{6c2ea31604af423fb4168e7bd1468cfe,
title = "Socialt arbejde: Teorier og perspektiver",
abstract = "I antologien giver 20 forskere med hver deres kapitler en oversigt over det meget brede og sammensatte felt, som socialt arbejde udg{\o}r. Del I indeholder forskellige overordnede perspektiver p{\aa} socialt arbejde: pr{\ae}sentation og diskussion af socialt arbejdes felt, teorier om sociale problemer, medborgerskabsopfattelser i socialpolitikken, udviklingen i den retlige regulering samt kundskabsformer og metodeopfattelser i socialt arbejde. Del II introducerer til udviklingen inden for de teoretiske og socialpolitiske tankefigurer p{\aa} det sociale arbejdes kerneomr{\aa}der: fattigdom og marginalisering, besk{\ae}ftigelse, b{\o}rne- og familiearbejdet, hjeml{\o}shed, migration, psykiske lidelser, alkohol- og stormisbrug og det boligsociale felt.",
editor = "Jens Guldager and Marianne Skytte",
year = "2013",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-500-4332-4",
publisher = "Akademisk Forlag",
address = "Danmark",
edition = "1",

}

Guldager, J & Skytte, M (eds) 2013, Socialt arbejde: Teorier og perspektiver. 1 edn, Akademisk Forlag, København.

Socialt arbejde : Teorier og perspektiver. / Guldager, Jens (Editor); Skytte, Marianne (Editor).

1 ed. København : Akademisk Forlag, 2013. 541 p.

Research output: Book/ReportAnthologyCommunication

TY - BOOK

T1 - Socialt arbejde

T2 - Teorier og perspektiver

A2 - Guldager, Jens

A2 - Skytte, Marianne

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - I antologien giver 20 forskere med hver deres kapitler en oversigt over det meget brede og sammensatte felt, som socialt arbejde udgør. Del I indeholder forskellige overordnede perspektiver på socialt arbejde: præsentation og diskussion af socialt arbejdes felt, teorier om sociale problemer, medborgerskabsopfattelser i socialpolitikken, udviklingen i den retlige regulering samt kundskabsformer og metodeopfattelser i socialt arbejde. Del II introducerer til udviklingen inden for de teoretiske og socialpolitiske tankefigurer på det sociale arbejdes kerneområder: fattigdom og marginalisering, beskæftigelse, børne- og familiearbejdet, hjemløshed, migration, psykiske lidelser, alkohol- og stormisbrug og det boligsociale felt.

AB - I antologien giver 20 forskere med hver deres kapitler en oversigt over det meget brede og sammensatte felt, som socialt arbejde udgør. Del I indeholder forskellige overordnede perspektiver på socialt arbejde: præsentation og diskussion af socialt arbejdes felt, teorier om sociale problemer, medborgerskabsopfattelser i socialpolitikken, udviklingen i den retlige regulering samt kundskabsformer og metodeopfattelser i socialt arbejde. Del II introducerer til udviklingen inden for de teoretiske og socialpolitiske tankefigurer på det sociale arbejdes kerneområder: fattigdom og marginalisering, beskæftigelse, børne- og familiearbejdet, hjemløshed, migration, psykiske lidelser, alkohol- og stormisbrug og det boligsociale felt.

M3 - Antologi

SN - 978-87-500-4332-4

BT - Socialt arbejde

PB - Akademisk Forlag

CY - København

ER -

Guldager J, (ed.), Skytte M, (ed.). Socialt arbejde: Teorier og perspektiver. 1 ed. København: Akademisk Forlag, 2013. 541 p.