“STOP! Ka’ vi ik’ lige ta’ den igen?”

Organisatoriske forandringsprocesser: Fra ord til kroppe i udforskning

Britta Møller, Tinna Knudsen, Mette Dal Hasager

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

I artiklen præsenteres ideer til, hvordan ledere og medarbejdere kan skabe intenderede forandringer i organisationens arbejde. Inspirationen er hentet fra en undersøgelse af skuespilleres arbejde med at skabe teater i organisatoriske kontekster. Her arbejder de i en proces, hvor de kontinuerligt interagerer responsivt, mens de improviserer på en udforskende måde. Dette foregår som kropslige æstetiske interaktioner, hvori de lærer og skaber nye handlinger. I den udforskende proces gør de både hinanden og teatret bedre gennem afprøvning af positivt formulerede hypoteser om fremtiden. Det er i skuespillernes indstilling og måde at arbejde på, vi har fundet potentialer, vi hævder, kan berige arbejdet i organisationer. Læs artiklen og få konkrete anvisninger til, hvordan det kan gøres.
Original languageDanish
Publication date2017
Publisherwww.dacapo.as
Number of pages5
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@misc{c68e426c9bed4f28a4e64a72fb17d265,
title = "“STOP! Ka’ vi ik’ lige ta’ den igen?”: Organisatoriske forandringsprocesser: Fra ord til kroppe i udforskning",
abstract = "I artiklen pr{\ae}senteres ideer til, hvordan ledere og medarbejdere kan skabe intenderede forandringer i organisationens arbejde. Inspirationen er hentet fra en unders{\o}gelse af skuespilleres arbejde med at skabe teater i organisatoriske kontekster. Her arbejder de i en proces, hvor de kontinuerligt interagerer responsivt, mens de improviserer p{\aa} en udforskende m{\aa}de. Dette foreg{\aa}r som kropslige {\ae}stetiske interaktioner, hvori de l{\ae}rer og skaber nye handlinger. I den udforskende proces g{\o}r de b{\aa}de hinanden og teatret bedre gennem afpr{\o}vning af positivt formulerede hypoteser om fremtiden. Det er i skuespillernes indstilling og m{\aa}de at arbejde p{\aa}, vi har fundet potentialer, vi h{\ae}vder, kan berige arbejdet i organisationer. L{\ae}s artiklen og f{\aa} konkrete anvisninger til, hvordan det kan g{\o}res.",
author = "Britta M{\o}ller and Tinna Knudsen and Hasager, {Mette Dal}",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "www.dacapo.as",
type = "Other",

}

“STOP! Ka’ vi ik’ lige ta’ den igen?” : Organisatoriske forandringsprocesser: Fra ord til kroppe i udforskning. / Møller, Britta; Knudsen, Tinna; Hasager, Mette Dal.

5 p. www.dacapo.as. 2017, .

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - “STOP! Ka’ vi ik’ lige ta’ den igen?”

T2 - Organisatoriske forandringsprocesser: Fra ord til kroppe i udforskning

AU - Møller, Britta

AU - Knudsen, Tinna

AU - Hasager, Mette Dal

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - I artiklen præsenteres ideer til, hvordan ledere og medarbejdere kan skabe intenderede forandringer i organisationens arbejde. Inspirationen er hentet fra en undersøgelse af skuespilleres arbejde med at skabe teater i organisatoriske kontekster. Her arbejder de i en proces, hvor de kontinuerligt interagerer responsivt, mens de improviserer på en udforskende måde. Dette foregår som kropslige æstetiske interaktioner, hvori de lærer og skaber nye handlinger. I den udforskende proces gør de både hinanden og teatret bedre gennem afprøvning af positivt formulerede hypoteser om fremtiden. Det er i skuespillernes indstilling og måde at arbejde på, vi har fundet potentialer, vi hævder, kan berige arbejdet i organisationer. Læs artiklen og få konkrete anvisninger til, hvordan det kan gøres.

AB - I artiklen præsenteres ideer til, hvordan ledere og medarbejdere kan skabe intenderede forandringer i organisationens arbejde. Inspirationen er hentet fra en undersøgelse af skuespilleres arbejde med at skabe teater i organisatoriske kontekster. Her arbejder de i en proces, hvor de kontinuerligt interagerer responsivt, mens de improviserer på en udforskende måde. Dette foregår som kropslige æstetiske interaktioner, hvori de lærer og skaber nye handlinger. I den udforskende proces gør de både hinanden og teatret bedre gennem afprøvning af positivt formulerede hypoteser om fremtiden. Det er i skuespillernes indstilling og måde at arbejde på, vi har fundet potentialer, vi hævder, kan berige arbejdet i organisationer. Læs artiklen og få konkrete anvisninger til, hvordan det kan gøres.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - www.dacapo.as

ER -