Strategisk styring og udvikling i de boligsociale indsatser under 2015-2018-midlerne: Førmåling og foreløbige resultater

Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

Abstract

Denne rapport præsenterer første del af evaluering af strategisk styring og udvikling af de boligsociale indsatser under 2015-2018-midlerne uddelt af Landsbyggefonden.
I denne bevillingsperiode er der blevet indført krav om entydig ledelse for at styrke den ledelsesmæssige opmærksomhed på og gennemslagskraften af indsatserne. Indførelsen af entydig ledelse har betydet etablering af boligsociale bestyrelser, som er blevet omdrejningspunktet for øget strategisk styring af indsatserne.
Denne evaluering undersøger, hvordan entydig ledelse udmøntes, og hvilke virkninger den nye organisationsstruktur foreløbig har haft. Evalueringen udmunder desuden i fem foreløbige anbefalinger, der kan være med til at styrke implementeringen af entydig ledelse.
Evalueringen er gennemført af Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) i et samarbejde med VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
Original languageDanish
Place of PublicationKgs. Lyngby
PublisherPolyteknisk Boghandel og Forlag
Number of pages99
ISBN (Print)978-87-93585-14-0
ISBN (Electronic)978-87-93585-13-3
Commissioning bodyLandsbyggefonden
Publication statusPublished - 26 Oct 2018
SeriesSBI
Number9
Volume2018

Cite this