TÆT-LAV - en boligform

En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis

Translated title of the contribution: High-density, low-rise. A housing type. An evaluation of the conditions of resident control related to legislation and practice up till now

H. Mammen, E. Løvborg, H. Kaaris

Research output: Book/ReportBookResearch

Abstract

Notatet er et forarbejde til SBI-rapport 83: "BEBOERSTYRETS VILKÅR - hindringer og forslag". Hvor rapporten er forsøgt begrænset til at være et tilstrækkeligt første diskussionsoplæg med en summarisk gennemgang af hindringer og forslag, giver notatet en mere detaljeret baggrundsbeskrivelse og vurdering til brug for de parter, der når frem til at ville indlede et samarbejde med henblik på at forbedre beboerstyrets vilkår.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages101
Publication statusPublished - 1976
SeriesSBI-notat
Number61

Cite this

Mammen, H., Løvborg, E., & Kaaris, H. (1976). TÆT-LAV - en boligform: En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, No. 61
Mammen, H. ; Løvborg, E. ; Kaaris, H. / TÆT-LAV - en boligform : En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. Hørsholm : SBI forlag, 1976. 101 p. (SBI-notat; No. 61).
@book{f2f38f10165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "T{\AE}T-LAV - en boligform: En vurdering af beboerstyrets vilk{\aa}r set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis",
abstract = "Notatet er et forarbejde til SBI-rapport 83: {"}BEBOERSTYRETS VILK{\AA}R - hindringer og forslag{"}. Hvor rapporten er fors{\o}gt begr{\ae}nset til at v{\ae}re et tilstr{\ae}kkeligt f{\o}rste diskussionsopl{\ae}g med en summarisk gennemgang af hindringer og forslag, giver notatet en mere detaljeret baggrundsbeskrivelse og vurdering til brug for de parter, der n{\aa}r frem til at ville indlede et samarbejde med henblik p{\aa} at forbedre beboerstyrets vilk{\aa}r.",
keywords = "boligforvaltning, byplanl{\ae}gning",
author = "H. Mammen and E. L{\o}vborg and H. Kaaris",
note = "Udsolgt",
year = "1976",
language = "Dansk",
publisher = "SBI forlag",

}

Mammen, H, Løvborg, E & Kaaris, H 1976, TÆT-LAV - en boligform: En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. SBI-notat, no. 61, SBI forlag, Hørsholm.

TÆT-LAV - en boligform : En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. / Mammen, H.; Løvborg, E.; Kaaris, H.

Hørsholm : SBI forlag, 1976. 101 p. (SBI-notat; No. 61).

Research output: Book/ReportBookResearch

TY - BOOK

T1 - TÆT-LAV - en boligform

T2 - En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis

AU - Mammen, H.

AU - Løvborg, E.

AU - Kaaris, H.

N1 - Udsolgt

PY - 1976

Y1 - 1976

N2 - Notatet er et forarbejde til SBI-rapport 83: "BEBOERSTYRETS VILKÅR - hindringer og forslag". Hvor rapporten er forsøgt begrænset til at være et tilstrækkeligt første diskussionsoplæg med en summarisk gennemgang af hindringer og forslag, giver notatet en mere detaljeret baggrundsbeskrivelse og vurdering til brug for de parter, der når frem til at ville indlede et samarbejde med henblik på at forbedre beboerstyrets vilkår.

AB - Notatet er et forarbejde til SBI-rapport 83: "BEBOERSTYRETS VILKÅR - hindringer og forslag". Hvor rapporten er forsøgt begrænset til at være et tilstrækkeligt første diskussionsoplæg med en summarisk gennemgang af hindringer og forslag, giver notatet en mere detaljeret baggrundsbeskrivelse og vurdering til brug for de parter, der når frem til at ville indlede et samarbejde med henblik på at forbedre beboerstyrets vilkår.

KW - boligforvaltning

KW - byplanlægning

M3 - Bog

BT - TÆT-LAV - en boligform

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Mammen H, Løvborg E, Kaaris H. TÆT-LAV - en boligform: En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. Hørsholm: SBI forlag, 1976. 101 p. (SBI-notat; No. 61).