Test af Software: Test af indlejret og teknisk software

Arne Skou (Editor), Brian Nielsen (Editor), Jørgen Biegel (Editor)

Research output: Book/ReportBook

Abstract

Dette dokument udgør slutrapporten for netværkssamarbejdet ”Testnet”, som er udført i perioden 1.4.2006 til 31.12.2008. Netværket beskæftiger sig navnlig med emner inden for test af indlejret og teknisk software, men et antal eksempler på problemstillinger og løsninger forbundet med test af administrativ software indgår også. Rapporten er opdelt i følgende 3 dele:


  1. Overblik. Her giver vi et resumé af netværkets formål, aktiviteter og resultater. State of the art af software test ridses op. Vi omtaler, at CISS og netværket tager nye tiltag.

  2. Netværket. Formål, deltagere og behandlede emner på ti seminarer og en konference.

  3. Cases. Registreret viden i Testnet i form af noter fra seminarer og konference fremlægges. Casene foreligger i form af korte beskrivelser, stikord o.l. dels på dansk, dels på engelsk. Formålet er, at interesserede kan få en introduktion til, hvad der rører sig på testområdet i en række danske software-, elektronik- og IT-virksomheder.


Original languageDanish
Place of PublicationAalborg
PublisherCISS, Aalborg Universitet
Number of pages85
ISBN (Print)978-87-991724-2-9
Publication statusPublished - 2009

Cite this

Skou, A., Nielsen, B., & Biegel, J. (Eds.) (2009). Test af Software: Test af indlejret og teknisk software. CISS, Aalborg Universitet.