Uddannelse i cunecostandarder og -værktøjer: strategi, metode og udviklingsmål for implementering på skoler

Niels Haldor Bertelsen, Maria Thygesen, Rasmus Zier Bro, Claudio Spaziani Testa

Research output: Book/ReportBook

Abstract

Analyse af status og udviklingsmuligheder for undervisning i informations- og kommunikationsteknologi samt digitalisering af byggeriets processer.

Rapporten beskriver en analyse af de tre uddannelsesområder inden for byggeriet: Arkitekt- og ingeniøruddannelser, bygningskonstruktøruddannelser og erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Analysen er gennemført i regi af BVU*net, og den ser på status og udviklingsmuligheder for undervisning i informations- og kommunikationsteknologi og digitalisering af byggeriets processer. Analysen beskriver i sidste kapitel forslag til gennemførelse af et projekt, som skal implementere cuneco standarder og værktøjer i byggeriets forskellige grund- og efteruddannelser. Implementeringsprojektet planlægges gennemført frem til oktober 2014 i regi af BVU*net.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherSBI forlag
VolumeDel 1
Edition1.
Number of pages72
ISBN (Electronic)978-87-92739-41-4
Publication statusPublished - 2013
SeriesSBI
Number18
Volume2013

Cite this

Bertelsen, N. H., Thygesen, M., Bro, R. Z., & Testa, C. S. (2013). Uddannelse i cunecostandarder og -værktøjer: strategi, metode og udviklingsmål for implementering på skoler. (1. ed.) SBI forlag. SBI, No. 18, Vol.. 2013