Udstykningsreformen

Stig Enemark, Lars Ramhøj, Esben Norby Clemens (Illustrator)

Research output: Book/ReportBookCommunication

Abstract

I denne pjece præsenteres de væsentligste ændringer, som følger af den nye udstykningslov, der træder i kraft den 1. april 1991. Pjecen beskriver samtidig hele systemet vedrørende udstykning og registrering af fast ejendom. Pjecen henvender sig derfor bredt til alle brugere af systemet, dvs. grundejere og deres rådgivere, penge- og realkreditinstitutter, samt kommunale og statslige myndigheder. Pjecen er delt i tre afsnit. Først omtales de vigtigste ændringer, dernæst beskrives de nye sagstyper og deres gennemførelse efter de nye regler, og endelig fortælles om reglerne for fastlæggelse af skel mellem ejendomme.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherKort- og Matrikelstyrelsen
Number of pages12
ISBN (Print)87-7450-075-9
Publication statusPublished - 1991

Cite this

Enemark, S., Ramhøj, L., & Clemens, E. N. (1991). Udstykningsreformen. København: Kort- og Matrikelstyrelsen.
Enemark, Stig ; Ramhøj, Lars ; Clemens, Esben Norby. / Udstykningsreformen. København : Kort- og Matrikelstyrelsen, 1991. 12 p.
@book{899133705c0411da9244000ea68e967b,
title = "Udstykningsreformen",
abstract = "I denne pjece pr{\ae}senteres de v{\ae}sentligste {\ae}ndringer, som f{\o}lger af den nye udstykningslov, der tr{\ae}der i kraft den 1. april 1991. Pjecen beskriver samtidig hele systemet vedr{\o}rende udstykning og registrering af fast ejendom. Pjecen henvender sig derfor bredt til alle brugere af systemet, dvs. grundejere og deres r{\aa}dgivere, penge- og realkreditinstitutter, samt kommunale og statslige myndigheder. Pjecen er delt i tre afsnit. F{\o}rst omtales de vigtigste {\ae}ndringer, dern{\ae}st beskrives de nye sagstyper og deres gennemf{\o}relse efter de nye regler, og endelig fort{\ae}lles om reglerne for fastl{\ae}ggelse af skel mellem ejendomme.",
author = "Stig Enemark and Lars Ramh{\o}j and Clemens, {Esben Norby}",
year = "1991",
language = "Dansk",
isbn = "87-7450-075-9",
publisher = "Kort- og Matrikelstyrelsen",
address = "Danmark",

}

Enemark, S, Ramhøj, L & Clemens, EN 1991, Udstykningsreformen. Kort- og Matrikelstyrelsen, København.

Udstykningsreformen. / Enemark, Stig; Ramhøj, Lars; Clemens, Esben Norby (Illustrator).

København : Kort- og Matrikelstyrelsen, 1991. 12 p.

Research output: Book/ReportBookCommunication

TY - BOOK

T1 - Udstykningsreformen

AU - Enemark, Stig

AU - Ramhøj, Lars

A2 - Clemens, Esben Norby

PY - 1991

Y1 - 1991

N2 - I denne pjece præsenteres de væsentligste ændringer, som følger af den nye udstykningslov, der træder i kraft den 1. april 1991. Pjecen beskriver samtidig hele systemet vedrørende udstykning og registrering af fast ejendom. Pjecen henvender sig derfor bredt til alle brugere af systemet, dvs. grundejere og deres rådgivere, penge- og realkreditinstitutter, samt kommunale og statslige myndigheder. Pjecen er delt i tre afsnit. Først omtales de vigtigste ændringer, dernæst beskrives de nye sagstyper og deres gennemførelse efter de nye regler, og endelig fortælles om reglerne for fastlæggelse af skel mellem ejendomme.

AB - I denne pjece præsenteres de væsentligste ændringer, som følger af den nye udstykningslov, der træder i kraft den 1. april 1991. Pjecen beskriver samtidig hele systemet vedrørende udstykning og registrering af fast ejendom. Pjecen henvender sig derfor bredt til alle brugere af systemet, dvs. grundejere og deres rådgivere, penge- og realkreditinstitutter, samt kommunale og statslige myndigheder. Pjecen er delt i tre afsnit. Først omtales de vigtigste ændringer, dernæst beskrives de nye sagstyper og deres gennemførelse efter de nye regler, og endelig fortælles om reglerne for fastlæggelse af skel mellem ejendomme.

M3 - Bog

SN - 87-7450-075-9

BT - Udstykningsreformen

PB - Kort- og Matrikelstyrelsen

CY - København

ER -

Enemark S, Ramhøj L, Clemens EN. Udstykningsreformen. København: Kort- og Matrikelstyrelsen, 1991. 12 p.