Developing Dialogue Tools for Science Advisers

Research output: Contribution to conference without publisher/journalPaper without publisher/journalResearchpeer-review

Abstract

Dette konference-paper bygger på en gennemgang af litteraturen om videnskabelig rådgivning. Mange bidrag i litteraturen forsøger at identificere de problemer og de bias, som politikere og forskere har i rådgivningsprocesser, men få forsøger at skitsere metoder til at imødekomme udfordringer og dilemmaer forbundet med videnskabelig rådgivning. En central udfordring er at sikre gennemsigtighed omkring de bagvedliggende værdier hos deltagerne i rådgivningsprocessen. Det foreslåede dialogværktøj er et forsøg på at udvikle en metode til netop større gennemsigtighed, som kan testes i forskellige kontekster.
Original languageEnglish
Publication date21 May 2018
Publication statusSubmitted - 21 May 2018

Cite this

@conference{891c4e92588348c7bac6f66e1192a3cf,
title = "Developing Dialogue Tools for Science Advisers",
abstract = "Dette konference-paper bygger p{\aa} en gennemgang af litteraturen om videnskabelig r{\aa}dgivning. Mange bidrag i litteraturen fors{\o}ger at identificere de problemer og de bias, som politikere og forskere har i r{\aa}dgivningsprocesser, men f{\aa} fors{\o}ger at skitsere metoder til at im{\o}dekomme udfordringer og dilemmaer forbundet med videnskabelig r{\aa}dgivning. En central udfordring er at sikre gennemsigtighed omkring de bagvedliggende v{\ae}rdier hos deltagerne i r{\aa}dgivningsprocessen. Det foresl{\aa}ede dialogv{\ae}rkt{\o}j er et fors{\o}g p{\aa} at udvikle en metode til netop st{\o}rre gennemsigtighed, som kan testes i forskellige kontekster.",
author = "Jensen, {Andreas Br{\o}gger} and Pedersen, {David Lundorff Budtz}",
year = "2018",
month = "5",
day = "21",
language = "English",

}

Developing Dialogue Tools for Science Advisers. / Jensen, Andreas Brøgger; Pedersen, David Lundorff Budtz.

2018.

Research output: Contribution to conference without publisher/journalPaper without publisher/journalResearchpeer-review

TY - CONF

T1 - Developing Dialogue Tools for Science Advisers

AU - Jensen, Andreas Brøgger

AU - Pedersen, David Lundorff Budtz

PY - 2018/5/21

Y1 - 2018/5/21

N2 - Dette konference-paper bygger på en gennemgang af litteraturen om videnskabelig rådgivning. Mange bidrag i litteraturen forsøger at identificere de problemer og de bias, som politikere og forskere har i rådgivningsprocesser, men få forsøger at skitsere metoder til at imødekomme udfordringer og dilemmaer forbundet med videnskabelig rådgivning. En central udfordring er at sikre gennemsigtighed omkring de bagvedliggende værdier hos deltagerne i rådgivningsprocessen. Det foreslåede dialogværktøj er et forsøg på at udvikle en metode til netop større gennemsigtighed, som kan testes i forskellige kontekster.

AB - Dette konference-paper bygger på en gennemgang af litteraturen om videnskabelig rådgivning. Mange bidrag i litteraturen forsøger at identificere de problemer og de bias, som politikere og forskere har i rådgivningsprocesser, men få forsøger at skitsere metoder til at imødekomme udfordringer og dilemmaer forbundet med videnskabelig rådgivning. En central udfordring er at sikre gennemsigtighed omkring de bagvedliggende værdier hos deltagerne i rådgivningsprocessen. Det foreslåede dialogværktøj er et forsøg på at udvikle en metode til netop større gennemsigtighed, som kan testes i forskellige kontekster.

M3 - Paper without publisher/journal

ER -