Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune

Niels-Henrik Møller Hansen, Arnt Vestergaard Louw, Mira Nymo Wessels

Research output: Book/ReportReportResearch

83 Downloads (Pure)

Abstract

Det er en fornøjelse at præsentere en ny ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Ungdomsprofilen beskriver, hvordan Gentofte kommunes unge borgere har det på en række områder. Ungdomsprofilen trækker på flere empiriske kilder – interviews, spørgeskema og registerdata – og skitserer tendenser og problemfelter ved ungdomslivet i Gentofte. Det er anden gang, Center for Ungdomsforskning udarbejder en ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Den første ungdomsprofil blev gennemført i 2004, og der vil løbende blive trukket tråde tilbage til denne i nærværende ungdomsprofil fra 2016. Sammenligninger til nationale tal vil, i det tilfælde hvor det er muligt, ligeledes indgå i profilen.
Der skal først og fremmest lyde en stor tak til Gentoftes unge borgere, der har deltaget i interviews eller udfyldt undersøgelsens spørgeskema. Dertil skal der også lyde en tak til de skoler og institutioner i Gentofte Kommune, der undervejs i forløbet har bidraget til kontakten til de unge. Ungdomsprofilen bygger ligeledes på et godt samarbejde mellem Gentofte kommune og Center for
Ungdomsforskning. Der skal derfor lyde en tak til Gentofte Kommune for et godt samarbejde. Dertil skal lyde en tak til Niels Ulrik Sørensen, lektor ved Center for Ungdomsforskning, for hans værdifulde kommentarer og sparring undervejs i projektforløbet. Profilen er udarbejdet af et forskerteam på Center for Ungdomsforskning bestående af adjunkt Arnt Louw, projektmedarbejder Mira Wessels og lektor Niels-Henrik M. Hansen.
Original languageDanish
Place of PublicationElektronisk udgave
PublisherCenter for Ungdomsforskning
Edition1
Number of pages133
ISBN (Electronic)978-87-93058-30-9
Commissioning bodyGentofte Kommune
Publication statusPublished - 26 Feb 2016

Cite this