Abstract

Denne rapport er udfærdiget og udgivet med støtte fra Region Nordjylland via Matchmaking-midler. Det er et pilotprojekt, der tager temperaturen på nordjysk medieproduktion og udstikker nogle teser og retningslinjer for 1) hvordan medielandskabet i regionen ser ud netop nu, og 2) hvad der skal til for at forbedre mulighederne for medieproduktion. Den underliggende antagelse er, at innovation i nordjysk medieproduktion kan skabe økonomisk og kulturel vækst på en måde, der gør Nordjylland attraktiv som såvel arbejdsplads som sted at bosætte sig. Ydermere kan regionen også via medieproduktion og visualisering af landsdelen i medier profilere sig uden for regionen.
Original languageDanish
Place of PublicationAalborg Universitet
PublisherDet Humanistiske Fakultet, Aalborg Universitet
Edition1
Number of pages58
Commissioning bodyAAU Matchmaking
Publication statusPublished - 25 Mar 2014

Keywords

  Cite this

  Christensen, J. R., & Hansen, K. T. (2014). Vækst og innovation i nordjysk medieproduktion. (1 ed.) Aalborg Universitet: Det Humanistiske Fakultet, Aalborg Universitet.
  Christensen, Jørgen Riber ; Hansen, Kim Toft. / Vækst og innovation i nordjysk medieproduktion. 1 ed. Aalborg Universitet : Det Humanistiske Fakultet, Aalborg Universitet, 2014. 58 p.
  @book{b64caba26f134a7e888493bb8dc9ece0,
  title = "V{\ae}kst og innovation i nordjysk medieproduktion",
  abstract = "Denne rapport er udf{\ae}rdiget og udgivet med st{\o}tte fra Region Nordjylland via Matchmaking-midler. Det er et pilotprojekt, der tager temperaturen p{\aa} nordjysk medieproduktion og udstikker nogle teser og retningslinjer for 1) hvordan medielandskabet i regionen ser ud netop nu, og 2) hvad der skal til for at forbedre mulighederne for medieproduktion. Den underliggende antagelse er, at innovation i nordjysk medieproduktion kan skabe {\o}konomisk og kulturel v{\ae}kst p{\aa} en m{\aa}de, der g{\o}r Nordjylland attraktiv som s{\aa}vel arbejdsplads som sted at bos{\ae}tte sig. Ydermere kan regionen ogs{\aa} via medieproduktion og visualisering af landsdelen i medier profilere sig uden for regionen.",
  keywords = "Medieproduktion, v{\ae}kst, innovation, talentudvikling, undervisning, regionalisme, independent film, location, content creation",
  author = "Christensen, {J{\o}rgen Riber} and Hansen, {Kim Toft}",
  year = "2014",
  month = "3",
  day = "25",
  language = "Dansk",
  publisher = "Det Humanistiske Fakultet, Aalborg Universitet",
  edition = "1",

  }

  Christensen, JR & Hansen, KT 2014, Vækst og innovation i nordjysk medieproduktion. 1 edn, Det Humanistiske Fakultet, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

  Vækst og innovation i nordjysk medieproduktion. / Christensen, Jørgen Riber; Hansen, Kim Toft.

  1 ed. Aalborg Universitet : Det Humanistiske Fakultet, Aalborg Universitet, 2014. 58 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Vækst og innovation i nordjysk medieproduktion

  AU - Christensen, Jørgen Riber

  AU - Hansen, Kim Toft

  PY - 2014/3/25

  Y1 - 2014/3/25

  N2 - Denne rapport er udfærdiget og udgivet med støtte fra Region Nordjylland via Matchmaking-midler. Det er et pilotprojekt, der tager temperaturen på nordjysk medieproduktion og udstikker nogle teser og retningslinjer for 1) hvordan medielandskabet i regionen ser ud netop nu, og 2) hvad der skal til for at forbedre mulighederne for medieproduktion. Den underliggende antagelse er, at innovation i nordjysk medieproduktion kan skabe økonomisk og kulturel vækst på en måde, der gør Nordjylland attraktiv som såvel arbejdsplads som sted at bosætte sig. Ydermere kan regionen også via medieproduktion og visualisering af landsdelen i medier profilere sig uden for regionen.

  AB - Denne rapport er udfærdiget og udgivet med støtte fra Region Nordjylland via Matchmaking-midler. Det er et pilotprojekt, der tager temperaturen på nordjysk medieproduktion og udstikker nogle teser og retningslinjer for 1) hvordan medielandskabet i regionen ser ud netop nu, og 2) hvad der skal til for at forbedre mulighederne for medieproduktion. Den underliggende antagelse er, at innovation i nordjysk medieproduktion kan skabe økonomisk og kulturel vækst på en måde, der gør Nordjylland attraktiv som såvel arbejdsplads som sted at bosætte sig. Ydermere kan regionen også via medieproduktion og visualisering af landsdelen i medier profilere sig uden for regionen.

  KW - Medieproduktion

  KW - vækst

  KW - innovation

  KW - talentudvikling

  KW - undervisning

  KW - regionalisme

  KW - independent film

  KW - location

  KW - content creation

  M3 - Rapport

  BT - Vækst og innovation i nordjysk medieproduktion

  PB - Det Humanistiske Fakultet, Aalborg Universitet

  CY - Aalborg Universitet

  ER -

  Christensen JR, Hansen KT. Vækst og innovation i nordjysk medieproduktion. 1 ed. Aalborg Universitet: Det Humanistiske Fakultet, Aalborg Universitet, 2014. 58 p.