Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger

Translated title of the contribution: Heat loss from cattle, swine and poultry as a basis for design of enviromental control systems in livestock buldings

J.S. Strøm

Research output: Book/ReportBookResearch

Abstract

Denne publikation indeholder nye angivelser vedrørende husdyrs varmeafgivelse til brug ved varmetekniske beregninger for staldbygninger. Angivelserne er primært udarbejdet som grundlag for dimensionering af ventilationsanlæg og isoleringstykkelser samt for analyser af klimatekniske og energimæssige forhold i stalde til kvæg, svin og fjerkræ. De er baseret på et omfattende datamateriale fra et stort antal danske og udenlandske forsøg.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages47
ISBN (Print)87-563-0294-0
Publication statusPublished - 1978
SeriesSBI-landbrugsbyggeri
Number55

Cite this

Strøm, J. S. (1978). Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. Hørsholm: SBI forlag. SBI-landbrugsbyggeri, No. 55
Strøm, J.S. / Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. Hørsholm : SBI forlag, 1978. 47 p. (SBI-landbrugsbyggeri; No. 55).
@book{089e4800165e11dca5a4000ea68e967b,
title = "Varmeafgivelse fra kv{\ae}g, svin og fjerkr{\ae} som grundlag for varmetekniske beregninger",
abstract = "Denne publikation indeholder nye angivelser vedr{\o}rende husdyrs varmeafgivelse til brug ved varmetekniske beregninger for staldbygninger. Angivelserne er prim{\ae}rt udarbejdet som grundlag for dimensionering af ventilationsanl{\ae}g og isoleringstykkelser samt for analyser af klimatekniske og energim{\ae}ssige forhold i stalde til kv{\ae}g, svin og fjerkr{\ae}. De er baseret p{\aa} et omfattende datamateriale fra et stort antal danske og udenlandske fors{\o}g.",
keywords = "landbrugsbyggeri",
author = "J.S. Str{\o}m",
note = "Udsolgt. Summary s.46-47",
year = "1978",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0294-0",
series = "SBI-landbrugsbyggeri",
number = "55",
publisher = "SBI forlag",

}

Strøm, JS 1978, Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. SBI-landbrugsbyggeri, no. 55, SBI forlag, Hørsholm.

Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. / Strøm, J.S.

Hørsholm : SBI forlag, 1978. 47 p. (SBI-landbrugsbyggeri; No. 55).

Research output: Book/ReportBookResearch

TY - BOOK

T1 - Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger

AU - Strøm, J.S.

N1 - Udsolgt. Summary s.46-47

PY - 1978

Y1 - 1978

N2 - Denne publikation indeholder nye angivelser vedrørende husdyrs varmeafgivelse til brug ved varmetekniske beregninger for staldbygninger. Angivelserne er primært udarbejdet som grundlag for dimensionering af ventilationsanlæg og isoleringstykkelser samt for analyser af klimatekniske og energimæssige forhold i stalde til kvæg, svin og fjerkræ. De er baseret på et omfattende datamateriale fra et stort antal danske og udenlandske forsøg.

AB - Denne publikation indeholder nye angivelser vedrørende husdyrs varmeafgivelse til brug ved varmetekniske beregninger for staldbygninger. Angivelserne er primært udarbejdet som grundlag for dimensionering af ventilationsanlæg og isoleringstykkelser samt for analyser af klimatekniske og energimæssige forhold i stalde til kvæg, svin og fjerkræ. De er baseret på et omfattende datamateriale fra et stort antal danske og udenlandske forsøg.

KW - landbrugsbyggeri

M3 - Bog

SN - 87-563-0294-0

T3 - SBI-landbrugsbyggeri

BT - Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Strøm JS. Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. Hørsholm: SBI forlag, 1978. 47 p. (SBI-landbrugsbyggeri; No. 55).