Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund

En oversigt

Kjeld Nielsen

Research output: Working paperEducationpeer-review

309 Downloads (Pure)

Abstract

Artiklen indeholder en beskrivelse af en overordnet model, der sammenfatter temaet ”Virksomhedens personalearbejde” i en række funktioner og deres indbyrdes samspil. Artiklen er forsynet med et materiale om danske virksomheders personale- og ansættelsesforhold. Dataene er hentet fra forskningen samt fra DA`s personaleomsætningsstatistik. Endvidere er der i publikationen lagt vægt på at give en teorioversigt, som målretter sig undervisningen mod studerende på universiteter og handelshøjskoler.
Original languageDanish
PublisherLEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation
Edition2.udgave
Pages1-37
Number of pages36
ISBN (Print)87-90384-23-7
Publication statusPublished - 1 Aug 2015
SeriesLEO-serien
Number39
Volume2010
ISSN1398-0726

Cite this

Nielsen, K. (2015). Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt. (2.udgave ed.) (pp. 1-37). LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation. LEO-serien, No. 39, Vol.. 2010
Nielsen, Kjeld. / Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund : En oversigt. 2.udgave. ed. LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, 2015. pp. 1-37 (LEO-serien; No. 39, Vol. 2010).
@techreport{54926794d5d54c0cbc9da6408575a356,
title = "Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt",
abstract = "Artiklen indeholder en beskrivelse af en overordnet model, der sammenfatter temaet ”Virksomhedens personalearbejde” i en r{\ae}kke funktioner og deres indbyrdes samspil. Artiklen er forsynet med et materiale om danske virksomheders personale- og ans{\ae}ttelsesforhold. Dataene er hentet fra forskningen samt fra DA`s personaleoms{\ae}tningsstatistik. Endvidere er der i publikationen lagt v{\ae}gt p{\aa} at give en teorioversigt, som m{\aa}lretter sig undervisningen mod studerende p{\aa} universiteter og handelsh{\o}jskoler.",
keywords = "HRM og Sociologi",
author = "Kjeld Nielsen",
year = "2015",
month = "8",
day = "1",
language = "Dansk",
isbn = "87-90384-23-7",
pages = "1--37",
publisher = "LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation",
edition = "2.udgave",
type = "WorkingPaper",
institution = "LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation",

}

Nielsen, K 2015 'Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt' 2.udgave edn, LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, pp. 1-37.

Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund : En oversigt. / Nielsen, Kjeld.

2.udgave. ed. LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, 2015. p. 1-37.

Research output: Working paperEducationpeer-review

TY - UNPB

T1 - Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund

T2 - En oversigt

AU - Nielsen, Kjeld

PY - 2015/8/1

Y1 - 2015/8/1

N2 - Artiklen indeholder en beskrivelse af en overordnet model, der sammenfatter temaet ”Virksomhedens personalearbejde” i en række funktioner og deres indbyrdes samspil. Artiklen er forsynet med et materiale om danske virksomheders personale- og ansættelsesforhold. Dataene er hentet fra forskningen samt fra DA`s personaleomsætningsstatistik. Endvidere er der i publikationen lagt vægt på at give en teorioversigt, som målretter sig undervisningen mod studerende på universiteter og handelshøjskoler.

AB - Artiklen indeholder en beskrivelse af en overordnet model, der sammenfatter temaet ”Virksomhedens personalearbejde” i en række funktioner og deres indbyrdes samspil. Artiklen er forsynet med et materiale om danske virksomheders personale- og ansættelsesforhold. Dataene er hentet fra forskningen samt fra DA`s personaleomsætningsstatistik. Endvidere er der i publikationen lagt vægt på at give en teorioversigt, som målretter sig undervisningen mod studerende på universiteter og handelshøjskoler.

KW - HRM og Sociologi

M3 - Working paper

SN - 87-90384-23-7

SP - 1

EP - 37

BT - Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund

PB - LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation

ER -

Nielsen K. Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt. 2.udgave ed. LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation. 2015 Aug 1, p. 1-37.