Virtuelle læringsmiljøer på Aalborg Universitets geouddannelser

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

På Aalborg Universitets uddannelser bruges GIS og GeoInformation på en række forskellige uddannelsesprogrammer. Det er uddannelsen til landinspektør, Master of Technology Management i Geoinformatik, Civilingeniørerne i Plan & Miljø samt Arkitektur & Design. På det seneste er uddannelsesmiljøet i Geografi også kommet til. Der er igennem det seneste årti gennemført en omfattende udviklingsindsats for at inddrage moderne informations- og kommunikationsteknologi i læringsmiljøet på AAU's geo-uddannelser.
Original languageDanish
JournalGeoforum Perspektiv
Issue number7
Pages (from-to)23-30
ISSN1601-8796
Publication statusPublished - 2005

Keywords

  Cite this

  @article{4cc7f240f79911da9980000ea68e967b,
  title = "Virtuelle l{\ae}ringsmilj{\o}er p{\aa} Aalborg Universitets geouddannelser",
  abstract = "P{\aa} Aalborg Universitets uddannelser bruges GIS og GeoInformation p{\aa} en r{\ae}kke forskellige uddannelsesprogrammer. Det er uddannelsen til landinspekt{\o}r, Master of Technology Management i Geoinformatik, Civilingeni{\o}rerne i Plan & Milj{\o} samt Arkitektur & Design. P{\aa} det seneste er uddannelsesmilj{\o}et i Geografi ogs{\aa} kommet til. Der er igennem det seneste {\aa}rti gennemf{\o}rt en omfattende udviklingsindsats for at inddrage moderne informations- og kommunikationsteknologi i l{\ae}ringsmilj{\o}et p{\aa} AAU's geo-uddannelser.",
  keywords = "Virtuelle l{\ae}ringsmilj{\o}er",
  author = "S{\o}rensen, {Esben Munk}",
  year = "2005",
  language = "Dansk",
  pages = "23--30",
  journal = "Geoforum Perspektiv",
  issn = "1601-8796",
  publisher = "Geoforum Danmark",
  number = "7",

  }

  Virtuelle læringsmiljøer på Aalborg Universitets geouddannelser. / Sørensen, Esben Munk.

  In: Geoforum Perspektiv, No. 7, 2005, p. 23-30.

  Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

  TY - JOUR

  T1 - Virtuelle læringsmiljøer på Aalborg Universitets geouddannelser

  AU - Sørensen, Esben Munk

  PY - 2005

  Y1 - 2005

  N2 - På Aalborg Universitets uddannelser bruges GIS og GeoInformation på en række forskellige uddannelsesprogrammer. Det er uddannelsen til landinspektør, Master of Technology Management i Geoinformatik, Civilingeniørerne i Plan & Miljø samt Arkitektur & Design. På det seneste er uddannelsesmiljøet i Geografi også kommet til. Der er igennem det seneste årti gennemført en omfattende udviklingsindsats for at inddrage moderne informations- og kommunikationsteknologi i læringsmiljøet på AAU's geo-uddannelser.

  AB - På Aalborg Universitets uddannelser bruges GIS og GeoInformation på en række forskellige uddannelsesprogrammer. Det er uddannelsen til landinspektør, Master of Technology Management i Geoinformatik, Civilingeniørerne i Plan & Miljø samt Arkitektur & Design. På det seneste er uddannelsesmiljøet i Geografi også kommet til. Der er igennem det seneste årti gennemført en omfattende udviklingsindsats for at inddrage moderne informations- og kommunikationsteknologi i læringsmiljøet på AAU's geo-uddannelser.

  KW - Virtuelle læringsmiljøer

  M3 - Tidsskriftartikel

  SP - 23

  EP - 30

  JO - Geoforum Perspektiv

  JF - Geoforum Perspektiv

  SN - 1601-8796

  IS - 7

  ER -