VVMPlus – Delrapport 1

Kortlægning af integration af sociale konsekvenser i VVM-praksis

Research output: Book/ReportReportResearch

378 Downloads (Pure)

Abstract

Rapporten kortlægger, hvordan sociale konsekvenser håndteres i VVM-processer for VE-projekter i dag. Den viser blandt andet, at en lang række sociale konsekvenser – f.eks. for menneskers levevis, det omgivende miljø, helbred og velbefindende, personlig- og ejendomsret. Enkelte rapporter beskriver desuden lokalbefolkningens frygt og forhåbninger. Der er stor forskel på, hvor dybdegående disse analyser er. Samtidig er det kun få sociale konsekvenser, som afbødes som følge af VVM-redegørelsen.
Original languageDanish
PublisherAalborg Universitet
Number of pages31
Publication statusPublished - 17 Aug 2016

Cite this

@book{039ce2f5be28460e890e245b0de65f2e,
title = "VVMPlus – Delrapport 1: Kortl{\ae}gning af integration af sociale konsekvenser i VVM-praksis",
abstract = "Rapporten kortl{\ae}gger, hvordan sociale konsekvenser h{\aa}ndteres i VVM-processer for VE-projekter i dag. Den viser blandt andet, at en lang r{\ae}kke sociale konsekvenser – f.eks. for menneskers levevis, det omgivende milj{\o}, helbred og velbefindende, personlig- og ejendomsret. Enkelte rapporter beskriver desuden lokalbefolkningens frygt og forh{\aa}bninger. Der er stor forskel p{\aa}, hvor dybdeg{\aa}ende disse analyser er. Samtidig er det kun f{\aa} sociale konsekvenser, som afb{\o}des som f{\o}lge af VVM-redeg{\o}relsen.",
author = "Larsen, {Sanne Vammen} and Helle Nielsen",
year = "2016",
month = "8",
day = "17",
language = "Dansk",
publisher = "Aalborg Universitet",

}

VVMPlus – Delrapport 1 : Kortlægning af integration af sociale konsekvenser i VVM-praksis. / Larsen, Sanne Vammen; Nielsen, Helle.

Aalborg Universitet, 2016. 31 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - VVMPlus – Delrapport 1

T2 - Kortlægning af integration af sociale konsekvenser i VVM-praksis

AU - Larsen, Sanne Vammen

AU - Nielsen, Helle

PY - 2016/8/17

Y1 - 2016/8/17

N2 - Rapporten kortlægger, hvordan sociale konsekvenser håndteres i VVM-processer for VE-projekter i dag. Den viser blandt andet, at en lang række sociale konsekvenser – f.eks. for menneskers levevis, det omgivende miljø, helbred og velbefindende, personlig- og ejendomsret. Enkelte rapporter beskriver desuden lokalbefolkningens frygt og forhåbninger. Der er stor forskel på, hvor dybdegående disse analyser er. Samtidig er det kun få sociale konsekvenser, som afbødes som følge af VVM-redegørelsen.

AB - Rapporten kortlægger, hvordan sociale konsekvenser håndteres i VVM-processer for VE-projekter i dag. Den viser blandt andet, at en lang række sociale konsekvenser – f.eks. for menneskers levevis, det omgivende miljø, helbred og velbefindende, personlig- og ejendomsret. Enkelte rapporter beskriver desuden lokalbefolkningens frygt og forhåbninger. Der er stor forskel på, hvor dybdegående disse analyser er. Samtidig er det kun få sociale konsekvenser, som afbødes som følge af VVM-redegørelsen.

M3 - Rapport

BT - VVMPlus – Delrapport 1

PB - Aalborg Universitet

ER -