References

Madskribent inviterer slagtermester ind i det kødfrie køkken

Producer/AuthorGhita Nidam Møller
Media name/outletJyllands-posten.dk (Abonnementsområde)
Full textRead full text version

Madskribenten inviterer slagtermesteren med ind i det kødfrie køkken

Producer/AuthorGHITA NIDAM MØLLER
Media name/outletJyllands-Posten
Full textRead full text version

Description

Kogebogsforfatter og journalist Nadia Mathiasen har skrevet bogen "Flere kødfrie dage", som indeholder 52 kødfrie opskrifter. Man kan skåne klima, pengepung og booste sin sundhed ved at skære ned på antallet af køddage, mener Mathiasen. Dette bakkes op af Michael Søgaard Jørgensen, lektor i Bæredygtigt Design og Omstilling ved Aalborg Universitet, som fortæller, at madens klimabelastning kan blive reduceret med to tredjedele ved at skære ned på kød og reducere madspild. Et kilo oksekød udleder 20 gange så meget CO2 som grove grønsager, oplyser Jørgensen. Kilder:Jyllands-Posten, sektion 1, side 8, 03-12-2018
Period3 Dec 2018
1 ID: 290996132