A three-layered understanding of the Self as basis for a respectful ethics

Bidragets oversatte titel: niveaudelt opfattelse af Selvet som basis for en respektful etik

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2016
StatusUdgivet - 2016
BegivenhedTheories of the Self and Respect for Autonomy in Palliative Care and End-of-Life Decisions - Universitet Beograd, Beograd, Serbien
Varighed: 12 maj 201613 maj 2016

Konference

KonferenceTheories of the Self and Respect for Autonomy in Palliative Care and End-of-Life Decisions
LokationUniversitet Beograd
LandSerbien
ByBeograd
Periode12/05/201613/05/2016

• self concept

Zeller, J. (2016). A three-layered understanding of the Self as basis for a respectful ethics. Afhandling præsenteret på Theories of the Self and Respect for Autonomy in Palliative Care and End-of-Life Decisions, Beograd, Serbien.
Zeller, Jörg. / A three-layered understanding of the Self as basis for a respectful ethics. Afhandling præsenteret på Theories of the Self and Respect for Autonomy in Palliative Care and End-of-Life Decisions, Beograd, Serbien.7 s.
@conference{15755f362e8c41a38aba5d07baccc0f5,
title = "A three-layered understanding of the Self as basis for a respectful ethics",
abstract = "bidraget foresl{\aa}r en tredelt teori af selvet i anvendelse p{\aa} situationer, hvor personer er under ekstrem pres",
keywords = "self concept",
author = "J{\"o}rg Zeller",
year = "2016",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 12-05-2016 Through 13-05-2016",

Zeller, J 2016, 'A three-layered understanding of the Self as basis for a respectful ethics', Paper fremlagt ved Theories of the Self and Respect for Autonomy in Palliative Care and End-of-Life Decisions, Beograd, Serbien, 12/05/2016 - 13/05/2016.

A three-layered understanding of the Self as basis for a respectful ethics. / Zeller, Jörg.

TY - CONF

T1 - A three-layered understanding of the Self as basis for a respectful ethics

AU - Zeller, Jörg

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - bidraget foreslår en tredelt teori af selvet i anvendelse på situationer, hvor personer er under ekstrem pres

AB - bidraget foreslår en tredelt teori af selvet i anvendelse på situationer, hvor personer er under ekstrem pres

KW - self concept

M3 - Paper without publisher/journal

Zeller J. A three-layered understanding of the Self as basis for a respectful ethics. 2016. Afhandling præsenteret på Theories of the Self and Respect for Autonomy in Palliative Care and End-of-Life Decisions, Beograd, Serbien.