Brandteknisk Dimensionering: en indstilling om indarbejdning af brandtekniske dimensioneringsmetoder i DIF's konstruktionsnormer

Bent Erik Carlsen, Bjarne Chr. Jensen, Frits Bolonius Olesen, Erik Pedersen

  Research output: Book/ReportReportCommunication

  242 Downloads (Pure)

  Abstract

  Indholdet af nærværende rapport, er identisk med den indstilling, som pr. 1. september 1977 er afgivet til Dansk Ingeniør-forening, Normstyrelsen, af det i forsommeren 1976 nedsatte udvalg vedrørende brandteknisk dimensionering.

  Indstillingen, hvis primære formål har været at give Normstyrelsen et grundlag for at vurdere, om - og i givet fald hvordan - brandteknisk dimensionering af bærende konstruktioner vil kunne indføres i DIF's konstruktionsnormer, indeholder et skitseforslag til, efter hvilke principper dette vil kunne gøres. Men derudover har udvalget i fire dataoplæg (rapportens bilag 1-4) konkretiseret sine overvejelser om, hvordan principforslaget kan realiseres igennem en række tilføjelser til normerne DS 410 - DS 413.

  Rapporten udgives, fordi såvel Normstyrelsen som udvalgets medlemmer finder det væsentligt at få skitsen præsenteret for så brede kredse af fagfæller som muligt og få principforslaget debatteret og kritiseret ud fra så mange synsvinkler som muligt på et tidligt stadium af det normarbejde, som efter udvalgets indstilling bør iværksættes på dette område.
  Original languageDanish
  Place of PublicationAalborg
  PublisherDansk Ingeniørforening, DIF.
  Number of pages33
  Publication statusPublished - 1977

  Cite this

  Carlsen, B. E., Jensen, B. C., Olesen, F. B., & Pedersen, E. (1977). Brandteknisk Dimensionering: en indstilling om indarbejdning af brandtekniske dimensioneringsmetoder i DIF's konstruktionsnormer. Aalborg: Dansk Ingeniørforening, DIF.
  Carlsen, Bent Erik ; Jensen, Bjarne Chr. ; Olesen, Frits Bolonius ; Pedersen, Erik. / Brandteknisk Dimensionering : en indstilling om indarbejdning af brandtekniske dimensioneringsmetoder i DIF's konstruktionsnormer. Aalborg : Dansk Ingeniørforening, DIF., 1977. 33 p.
  @book{929529da649f48a1b04fe085830ed76e,
  title = "Brandteknisk Dimensionering: en indstilling om indarbejdning af brandtekniske dimensioneringsmetoder i DIF's konstruktionsnormer",
  abstract = "Indholdet af n{\ae}rv{\ae}rende rapport, er identisk med den indstilling, som pr. 1. september 1977 er afgivet til Dansk Ingeni{\o}r-forening, Normstyrelsen, af det i forsommeren 1976 nedsatte udvalg vedr{\o}rende brandteknisk dimensionering.Indstillingen, hvis prim{\ae}re form{\aa}l har v{\ae}ret at give Normstyrelsen et grundlag for at vurdere, om - og i givet fald hvordan - brandteknisk dimensionering af b{\ae}rende konstruktioner vil kunne indf{\o}res i DIF's konstruktionsnormer, indeholder et skitseforslag til, efter hvilke principper dette vil kunne g{\o}res. Men derudover har udvalget i fire dataopl{\ae}g (rapportens bilag 1-4) konkretiseret sine overvejelser om, hvordan principforslaget kan realiseres igennem en r{\ae}kke tilf{\o}jelser til normerne DS 410 - DS 413.Rapporten udgives, fordi s{\aa}vel Normstyrelsen som udvalgets medlemmer finder det v{\ae}sentligt at f{\aa} skitsen pr{\ae}senteret for s{\aa} brede kredse af fagf{\ae}ller som muligt og f{\aa} principforslaget debatteret og kritiseret ud fra s{\aa} mange synsvinkler som muligt p{\aa} et tidligt stadium af det normarbejde, som efter udvalgets indstilling b{\o}r iv{\ae}rks{\ae}ttes p{\aa} dette omr{\aa}de.",
  keywords = "Lastkombination, Temperaturfordeling , B{\ae}reevnebestemmelse, Dimensionering, Brandteknisk Dimensionering, konstruktionsnormer",
  author = "Carlsen, {Bent Erik} and Jensen, {Bjarne Chr.} and Olesen, {Frits Bolonius} and Erik Pedersen",
  note = "PDF print: 94 pp.",
  year = "1977",
  language = "Dansk",
  publisher = "Dansk Ingeni{\o}rforening, DIF.",

  }

  Carlsen, BE, Jensen, BC, Olesen, FB & Pedersen, E 1977, Brandteknisk Dimensionering: en indstilling om indarbejdning af brandtekniske dimensioneringsmetoder i DIF's konstruktionsnormer. Dansk Ingeniørforening, DIF., Aalborg.

  Brandteknisk Dimensionering : en indstilling om indarbejdning af brandtekniske dimensioneringsmetoder i DIF's konstruktionsnormer. / Carlsen, Bent Erik; Jensen, Bjarne Chr.; Olesen, Frits Bolonius; Pedersen, Erik.

  Aalborg : Dansk Ingeniørforening, DIF., 1977. 33 p.

  Research output: Book/ReportReportCommunication

  TY - RPRT

  T1 - Brandteknisk Dimensionering

  T2 - en indstilling om indarbejdning af brandtekniske dimensioneringsmetoder i DIF's konstruktionsnormer

  AU - Carlsen, Bent Erik

  AU - Jensen, Bjarne Chr.

  AU - Olesen, Frits Bolonius

  AU - Pedersen, Erik

  N1 - PDF print: 94 pp.

  PY - 1977

  Y1 - 1977

  N2 - Indholdet af nærværende rapport, er identisk med den indstilling, som pr. 1. september 1977 er afgivet til Dansk Ingeniør-forening, Normstyrelsen, af det i forsommeren 1976 nedsatte udvalg vedrørende brandteknisk dimensionering.Indstillingen, hvis primære formål har været at give Normstyrelsen et grundlag for at vurdere, om - og i givet fald hvordan - brandteknisk dimensionering af bærende konstruktioner vil kunne indføres i DIF's konstruktionsnormer, indeholder et skitseforslag til, efter hvilke principper dette vil kunne gøres. Men derudover har udvalget i fire dataoplæg (rapportens bilag 1-4) konkretiseret sine overvejelser om, hvordan principforslaget kan realiseres igennem en række tilføjelser til normerne DS 410 - DS 413.Rapporten udgives, fordi såvel Normstyrelsen som udvalgets medlemmer finder det væsentligt at få skitsen præsenteret for så brede kredse af fagfæller som muligt og få principforslaget debatteret og kritiseret ud fra så mange synsvinkler som muligt på et tidligt stadium af det normarbejde, som efter udvalgets indstilling bør iværksættes på dette område.

  AB - Indholdet af nærværende rapport, er identisk med den indstilling, som pr. 1. september 1977 er afgivet til Dansk Ingeniør-forening, Normstyrelsen, af det i forsommeren 1976 nedsatte udvalg vedrørende brandteknisk dimensionering.Indstillingen, hvis primære formål har været at give Normstyrelsen et grundlag for at vurdere, om - og i givet fald hvordan - brandteknisk dimensionering af bærende konstruktioner vil kunne indføres i DIF's konstruktionsnormer, indeholder et skitseforslag til, efter hvilke principper dette vil kunne gøres. Men derudover har udvalget i fire dataoplæg (rapportens bilag 1-4) konkretiseret sine overvejelser om, hvordan principforslaget kan realiseres igennem en række tilføjelser til normerne DS 410 - DS 413.Rapporten udgives, fordi såvel Normstyrelsen som udvalgets medlemmer finder det væsentligt at få skitsen præsenteret for så brede kredse af fagfæller som muligt og få principforslaget debatteret og kritiseret ud fra så mange synsvinkler som muligt på et tidligt stadium af det normarbejde, som efter udvalgets indstilling bør iværksættes på dette område.

  KW - Lastkombination

  KW - Temperaturfordeling

  KW - Bæreevnebestemmelse

  KW - Dimensionering

  KW - Brandteknisk Dimensionering

  KW - konstruktionsnormer

  M3 - Rapport

  BT - Brandteknisk Dimensionering

  PB - Dansk Ingeniørforening, DIF.

  CY - Aalborg

  ER -

  Carlsen BE, Jensen BC, Olesen FB, Pedersen E. Brandteknisk Dimensionering: en indstilling om indarbejdning af brandtekniske dimensioneringsmetoder i DIF's konstruktionsnormer. Aalborg: Dansk Ingeniørforening, DIF., 1977. 33 p.