Meddelelser 2

Geohydrologisk undersøgelse - Måling på kloakrør

Moust Jacobsen, Mogens B. Jørgensen, Willy Lund

  Research output: Book/ReportReportResearch

  Abstract

  Meddelelser udsendes med det formål at orientere om de aktiviteter, der foregår ved Aalborg Universitetscenters funderingslaboratorium. Det første nummer udsendtes i 1980, men det er stadig vort håb, at der set over en længere årrrække vil blive udsendt et nyt nummer hvert år. Nærværerende »Meddelelser 2« indeholder 2 undersøgelser, som Laboratoriet for Fundering har udført for Aalborg kommune i samarbejde med Geodan.
  Original languageDanish
  PublisherAalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Fundering
  Number of pages98
  ISBN (Print)87-88787-04-4
  Publication statusPublished - 1985

  Keywords

  • Geohydrologi
  • Kloakrør

  Cite this

  Jacobsen, M., Jørgensen, M. B., & Lund, W. (1985). Meddelelser 2: Geohydrologisk undersøgelse - Måling på kloakrør. Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Fundering.
  Jacobsen, Moust ; Jørgensen, Mogens B. ; Lund, Willy. / Meddelelser 2 : Geohydrologisk undersøgelse - Måling på kloakrør. Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Fundering, 1985. 98 p.
  @book{e9c65311de2f4bb6bcbec6856846de10,
  title = "Meddelelser 2: Geohydrologisk unders{\o}gelse - M{\aa}ling p{\aa} kloakr{\o}r",
  abstract = "Meddelelser udsendes med det form{\aa}l at orientere om de aktiviteter, der foreg{\aa}r ved Aalborg Universitetscenters funderingslaboratorium. Det f{\o}rste nummer udsendtes i 1980, men det er stadig vort h{\aa}b, at der set over en l{\ae}ngere {\aa}rrr{\ae}kke vil blive udsendt et nyt nummer hvert {\aa}r. N{\ae}rv{\ae}rerende »Meddelelser 2« indeholder 2 unders{\o}gelser, som Laboratoriet for Fundering har udf{\o}rt for Aalborg kommune i samarbejde med Geodan.",
  keywords = "Geohydrologi, KLoakr{\o}r, Geohydrologi, Kloakr{\o}r",
  author = "Moust Jacobsen and J{\o}rgensen, {Mogens B.} and Willy Lund",
  year = "1985",
  language = "Dansk",
  isbn = "87-88787-04-4",
  publisher = "Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Milj{\o}teknik, Laboratoriet for Fundering",

  }

  Jacobsen, M, Jørgensen, MB & Lund, W 1985, Meddelelser 2: Geohydrologisk undersøgelse - Måling på kloakrør. Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Fundering.

  Meddelelser 2 : Geohydrologisk undersøgelse - Måling på kloakrør. / Jacobsen, Moust; Jørgensen, Mogens B.; Lund, Willy.

  Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Fundering, 1985. 98 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Meddelelser 2

  T2 - Geohydrologisk undersøgelse - Måling på kloakrør

  AU - Jacobsen, Moust

  AU - Jørgensen, Mogens B.

  AU - Lund, Willy

  PY - 1985

  Y1 - 1985

  N2 - Meddelelser udsendes med det formål at orientere om de aktiviteter, der foregår ved Aalborg Universitetscenters funderingslaboratorium. Det første nummer udsendtes i 1980, men det er stadig vort håb, at der set over en længere årrrække vil blive udsendt et nyt nummer hvert år. Nærværerende »Meddelelser 2« indeholder 2 undersøgelser, som Laboratoriet for Fundering har udført for Aalborg kommune i samarbejde med Geodan.

  AB - Meddelelser udsendes med det formål at orientere om de aktiviteter, der foregår ved Aalborg Universitetscenters funderingslaboratorium. Det første nummer udsendtes i 1980, men det er stadig vort håb, at der set over en længere årrrække vil blive udsendt et nyt nummer hvert år. Nærværerende »Meddelelser 2« indeholder 2 undersøgelser, som Laboratoriet for Fundering har udført for Aalborg kommune i samarbejde med Geodan.

  KW - Geohydrologi

  KW - KLoakrør

  KW - Geohydrologi

  KW - Kloakrør

  M3 - Rapport

  SN - 87-88787-04-4

  BT - Meddelelser 2

  PB - Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Fundering

  ER -

  Jacobsen M, Jørgensen MB, Lund W. Meddelelser 2: Geohydrologisk undersøgelse - Måling på kloakrør. Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Fundering, 1985. 98 p.