Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi: Analyse af koncepter og barrierer af vækstpotentiale

Lise Bundgaard, Gitte Lundberg Hansen, Line Ahm Mielby, Jørgen Dejgaard Jensen, Marcel Bogers, Derek V Byrne, Tino Bech-Larsen

Research output: Book/ReportReportCommissioned

Abstract

Formålet med nærværende rapport er at undersøge vækstmuligheder for dansk gastronomi ved at belyse dennes
indflydelse på produktudvikling og innovation i fødevareindustrien samt på turisme og oplevelsesøkonomi. På baggrund af lederinterviews sætter undersøgelsen fokus på gastro-convenience og på madoplevelser på turistattraktioner i en række kvalitative og kvantitative undersøgelser. Disse undersøgelser dokumenterer eksistensen af vækstmuligheder, men peger samtidig på nødvendigheden af at nedbryde en række barrierer for at udnytte potentialet.
Original languageDanish
Volume96
Number of pages98
ISBN (Print)978-87-93398-69-6
Commissioning bodyMinisteriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Publication statusPublished - 2017
Externally publishedYes
SeriesDCA Report
Volume96
ISSN2245-1684

Cite this