Projekter pr. år
Søgeresultater
-
Igangværende
SvampeMad: Produktion af nye proteinrige fødevareingredienser ved fermentering af organiske restprodukter
Lübeck, M., Gregersen, S., Stephensen Lübeck, P., Schierbeck-Hansen, J., Christiansen, A. H. C., Yang, L., Orlien, V., Hansen, T. B., Koch, A. G., Larsen, O. V., Wormslev, E., Vukusic, M., Hamann, K. T. & Andersen, E.
01/01/2023 → 31/12/2025
Projekter: Projekt › Forskning
-
Afsluttet
BioFerment: Udvikling af bæredygtige og kosteffektive medier til præcisionsfermentering fra relevante biosidestrømme
Lübeck, M., Stephensen Lübeck, P., Sørensen, N. K., Jensen, D. H., Falholt, P., Hastrup, A. C. S., Jensen, J. P. & Wendel, M.
01/07/2022 → 30/06/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
Animal Free Protein - fermentation produced milk protein - GUDP netværk
01/02/2022 → 31/01/2024
Projekter: Projekt › Forskning