Resultater 2017-2020 - Fars Køkkenskole

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

80 Downloads (Pure)

Abstract

Rapporten ”Resultater 2017-2020 - Fars Køkkenskole” er en redigeret og forkortet udgave af ”Hello Kitchen 2017-2020", der udkom i 2020 og som var udarbejdet med baggrund i et 3-årigt evalueringssamarbejde mellem den almennyttige forening Hello Kitchen og Aalborg Universitets Institut for Kultur og Læring.

”Resultater 2017- 2020 – Fars Køkkenskole” behandler alene den del af den samlede evaluering, der har at gøre med Fars Køkkenskole.

I kapitel 1 introduceres Fars Køkkenskole, undersøgelsesdesignet og datagrundlaget. I kapitel 2 præsenteres resultaterne og i kapitel 3 gives en kortfattet sammenfatning.

Udvalgte konklusioner fra rapporten vil indgå i det fortsatte forskningsarbejde med fokus rettet mod at belyse madlærings-aktiviteters potentielle betydning for efterfølgende ændringer i hverdagslivets mad- og måltidspraksis.
OriginalsprogDansk
Antal sider27
StatusUdgivet - 13 okt. 2021

Emneord

  • Køkkenskole
  • Sundhed og Sundhedsfremme
  • mad og læring
  • Fars Køkkenskole
  • Hello Kitchen
  • Børn og madlavning

Citationsformater