Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag)

Udsolgt. Hertil hører: SBI-skema til arbejdsplaner, rulle med 10 skemaark

• bygningsplanlægning
  • produktivitet

Byggeforskningsinstitut, S. (1961). Arbejdsplaner ved etagebyggeri - med eksempler fra det traditionelle boligbyggeri. København: SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 56
Byggeforskningsinstitut, Statens. / Arbejdsplaner ved etagebyggeri - med eksempler fra det traditionelle boligbyggeri. København : SBI forlag, 1961. 36 s. (SBi-anvisning; Nr. 56).
@book{d10668a0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Arbejdsplaner ved etagebyggeri - med eksempler fra det traditionelle boligbyggeri",
abstract = "Bedre planl{\ae}gning er grundlaget for al rationalisering - og planl{\ae}gning er i sig selv den billigste form for rationalisering, thi den kr{\ae}ver ingen investering i materiel og maskiner. Denne anvisning er t{\ae}nkt som en grundbog i arbejdsplanl{\ae}gning for etageboligbyggeri. Den gennemg{\aa}r planl{\ae}gningens principper og viser gennem to eksempler fra det traditionelle boligbyggeri, hvordan principperne anvendes i praksis. Anvisningen henvender sig til alle, der projekterer eller deltager i arbejdet p{\aa} byggepladsen - arkitekter, ingeni{\o}rer, h{\aa}ndv{\ae}rkere - og som m{\aa} medvirke ved planl{\ae}gningen for at g{\o}re arbejdsplanen s{\aa} realistisk og effektiv som muligt.",
keywords = "bygningsplanl{\ae}gning, produktivitet",
author = "Statens Byggeforskningsinstitut",
note = "Udsolgt. Hertil h{\o}rer: SBI-skema til arbejdsplaner, rulle med 10 skemaark",
year = "1961",
series = "SBi-anvisning",
number = "56",
publisher = "SBI forlag",

Byggeforskningsinstitut, S 1961, Arbejdsplaner ved etagebyggeri - med eksempler fra det traditionelle boligbyggeri. SBi-anvisning, nr. 56, SBI forlag, København.

Arbejdsplaner ved etagebyggeri - med eksempler fra det traditionelle boligbyggeri. / Byggeforskningsinstitut, Statens (Forlag).

København : SBI forlag, 1961. 36 s. (SBi-anvisning; Nr. 56).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Arbejdsplaner ved etagebyggeri - med eksempler fra det traditionelle boligbyggeri

A2 - Byggeforskningsinstitut, Statens

N1 - Udsolgt. Hertil hører: SBI-skema til arbejdsplaner, rulle med 10 skemaark

PY - 1961

Y1 - 1961

N2 - Bedre planlægning er grundlaget for al rationalisering - og planlægning er i sig selv den billigste form for rationalisering, thi den kræver ingen investering i materiel og maskiner. Denne anvisning er tænkt som en grundbog i arbejdsplanlægning for etageboligbyggeri. Den gennemgår planlægningens principper og viser gennem to eksempler fra det traditionelle boligbyggeri, hvordan principperne anvendes i praksis. Anvisningen henvender sig til alle, der projekterer eller deltager i arbejdet på byggepladsen - arkitekter, ingeniører, håndværkere - og som må medvirke ved planlægningen for at gøre arbejdsplanen så realistisk og effektiv som muligt.

AB - Bedre planlægning er grundlaget for al rationalisering - og planlægning er i sig selv den billigste form for rationalisering, thi den kræver ingen investering i materiel og maskiner. Denne anvisning er tænkt som en grundbog i arbejdsplanlægning for etageboligbyggeri. Den gennemgår planlægningens principper og viser gennem to eksempler fra det traditionelle boligbyggeri, hvordan principperne anvendes i praksis. Anvisningen henvender sig til alle, der projekterer eller deltager i arbejdet på byggepladsen - arkitekter, ingeniører, håndværkere - og som må medvirke ved planlægningen for at gøre arbejdsplanen så realistisk og effektiv som muligt.

KW - bygningsplanlægning

KW - produktivitet

M3 - Bog

T3 - SBi-anvisning

BT - Arbejdsplaner ved etagebyggeri - med eksempler fra det traditionelle boligbyggeri

PB - SBI forlag

CY - København

Byggeforskningsinstitut S. Arbejdsplaner ved etagebyggeri - med eksempler fra det traditionelle boligbyggeri. København: SBI forlag, 1961. 36 s. (SBi-anvisning; Nr. 56).