Boligefterspørgsel og boligudbud

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Notatet indeholder en gennemgang af et omfattende materiale til belysning af boligefterspørgsel og boligudbuddet på det danske boligmarked. Dette materiale er søgt anvendt til at opstille og belyse nogle hypoteser om forskellige husstandes boligpræferencer og økonomisk betingede muligheder på boligmarkedet, med henblik på at skabe et grundlag for at kunne udforme analyseredskaber der vil kunne anvendes til at belyse udviklingen på boligmarkedet og konsekvenserne af forskellige indgreb i markedet.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider84
StatusUdgivet - 1978
NavnSBI-notat
Nummer78

Emneord

  • boligforvaltning
  • samfundsplanlægning

Citer dette

Andersen, H. S. (1978). Boligefterspørgsel og boligudbud. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, Nr. 78
Andersen, Hans Skifter. / Boligefterspørgsel og boligudbud. Hørsholm : SBI forlag, 1978. 84 s. (SBI-notat; Nr. 78).
@book{f53038a0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Boligeftersp{\o}rgsel og boligudbud",
abstract = "Notatet indeholder en gennemgang af et omfattende materiale til belysning af boligeftersp{\o}rgsel og boligudbuddet p{\aa} det danske boligmarked. Dette materiale er s{\o}gt anvendt til at opstille og belyse nogle hypoteser om forskellige husstandes boligpr{\ae}ferencer og {\o}konomisk betingede muligheder p{\aa} boligmarkedet, med henblik p{\aa} at skabe et grundlag for at kunne udforme analyseredskaber der vil kunne anvendes til at belyse udviklingen p{\aa} boligmarkedet og konsekvenserne af forskellige indgreb i markedet.",
keywords = "boligforvaltning, samfundsplanl{\ae}gning",
author = "Andersen, {Hans Skifter}",
year = "1978",
language = "Dansk",
publisher = "SBI forlag",

}

Andersen, HS 1978, Boligefterspørgsel og boligudbud. SBI-notat, nr. 78, SBI forlag, Hørsholm.

Boligefterspørgsel og boligudbud. / Andersen, Hans Skifter.

Hørsholm : SBI forlag, 1978. 84 s. (SBI-notat; Nr. 78).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Boligefterspørgsel og boligudbud

AU - Andersen, Hans Skifter

PY - 1978

Y1 - 1978

N2 - Notatet indeholder en gennemgang af et omfattende materiale til belysning af boligefterspørgsel og boligudbuddet på det danske boligmarked. Dette materiale er søgt anvendt til at opstille og belyse nogle hypoteser om forskellige husstandes boligpræferencer og økonomisk betingede muligheder på boligmarkedet, med henblik på at skabe et grundlag for at kunne udforme analyseredskaber der vil kunne anvendes til at belyse udviklingen på boligmarkedet og konsekvenserne af forskellige indgreb i markedet.

AB - Notatet indeholder en gennemgang af et omfattende materiale til belysning af boligefterspørgsel og boligudbuddet på det danske boligmarked. Dette materiale er søgt anvendt til at opstille og belyse nogle hypoteser om forskellige husstandes boligpræferencer og økonomisk betingede muligheder på boligmarkedet, med henblik på at skabe et grundlag for at kunne udforme analyseredskaber der vil kunne anvendes til at belyse udviklingen på boligmarkedet og konsekvenserne af forskellige indgreb i markedet.

KW - boligforvaltning

KW - samfundsplanlægning

M3 - Bog

BT - Boligefterspørgsel og boligudbud

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Andersen HS. Boligefterspørgsel og boligudbud. Hørsholm: SBI forlag, 1978. 84 s. (SBI-notat; Nr. 78).