Byggeri og anlæg – vælg en vej

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

326 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - okt. 2012
NavnDCE Latest News
Nummer35
ISSN1901-7308

• P1-projekt
  • projektkatalog
  • modelverden
  • Aalborg
  • byggeri og anlæg
  • erhvervsbyggeri
  • boligbyggeri
  • infrastrukturelle anlæg

Pedersen, L. (2012). Byggeri og anlæg – vælg en vej. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Latest News, Nr. 35
Pedersen, Lars. / Byggeri og anlæg – vælg en vej. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 25 s. (DCE Latest News; Nr. 35).
@book{396986087f714d1d85bfa517a90d8bf5,
title = "Byggeri og anl{\ae}g – v{\ae}lg en vej",
abstract = "Vejlederne p{\aa} P1 har udarbejdet et projektkatalog, der underst{\o}tter temaet model og virkelighed. I projekterne vil de studerende f{\aa} mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser p{\aa} grundlag af egne modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeni{\o}rfaget, og det er derfor vigtigt, at de drager erfaringer med modelverdenen, l{\ae}rer at beherske den, men ogs{\aa} at forst{\aa} dens begr{\ae}nsninger.",
keywords = "P1-projekt, projektkatalog, modelverden, Aalborg, byggeri og anl{\ae}g, erhvervsbyggeri, boligbyggeri, infrastrukturelle anl{\ae}g",
author = "Lars Pedersen",
year = "2012",
month = "10",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Pedersen, L 2012, Byggeri og anlæg – vælg en vej. DCE Latest News, nr. 35, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Byggeri og anlæg – vælg en vej. / Pedersen, Lars.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 25 s.

TY - BOOK

T1 - Byggeri og anlæg – vælg en vej

AU - Pedersen, Lars

PY - 2012/10

Y1 - 2012/10

N2 - Vejlederne på P1 har udarbejdet et projektkatalog, der understøtter temaet model og virkelighed. I projekterne vil de studerende få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af egne modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at de drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

AB - Vejlederne på P1 har udarbejdet et projektkatalog, der understøtter temaet model og virkelighed. I projekterne vil de studerende få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af egne modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at de drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

KW - P1-projekt

KW - projektkatalog

KW - modelverden

KW - Aalborg

KW - byggeri og anlæg

KW - erhvervsbyggeri

KW - boligbyggeri

KW - infrastrukturelle anlæg

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Byggeri og anlæg – vælg en vej

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Pedersen L. Byggeri og anlæg – vælg en vej. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 25 s. (DCE Latest News; Nr. 35).