Changing Fast and Slow

Thomas Toldbod, Berend van der Kolk

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

45 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Titel9TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL
ForlagEuropean Institute for Advanced Studies in Management, EIASM
Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017
Begivenhed9th Conference on Performance Measurement and Management Control - Nice, Frankrig
Varighed: 13 sep. 201715 sep. 2017

Konference

Konference9th Conference on Performance Measurement and Management Control
LandFrankrig
ByNice
Periode13/09/201715/09/2017
Internetadresse
NavnEIASM Conference papers
ISSN2295-1709

Toldbod, T., & van der Kolk, B. (2017). Changing Fast and Slow: A Longitudinal Case Study on the Calibration of Management Control Elements in a Global Manufacturing Company. I 9TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL European Institute for Advanced Studies in Management, EIASM. EIASM Conference papers
Toldbod, Thomas ; van der Kolk, Berend. / Changing Fast and Slow : A Longitudinal Case Study on the Calibration of Management Control Elements in a Global Manufacturing Company. 9TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL. European Institute for Advanced Studies in Management, EIASM, 2017. (EIASM Conference papers).
@inproceedings{5aa73815880740288c6ebd810cf91338,
title = "Changing Fast and Slow: A Longitudinal Case Study on the Calibration of Management Control Elements in a Global Manufacturing Company",
author = "Thomas Toldbod and {van der Kolk}, Berend",
year = "2017",
language = "English",
booktitle = "9TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL",
publisher = "European Institute for Advanced Studies in Management, EIASM",

Toldbod, T & van der Kolk, B 2017, Changing Fast and Slow: A Longitudinal Case Study on the Calibration of Management Control Elements in a Global Manufacturing Company. i 9TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL. European Institute for Advanced Studies in Management, EIASM, EIASM Conference papers, 9th Conference on Performance Measurement and Management Control , Nice, Frankrig, 13/09/2017.

Changing Fast and Slow : A Longitudinal Case Study on the Calibration of Management Control Elements in a Global Manufacturing Company. / Toldbod, Thomas; van der Kolk, Berend.

TY - GEN

T1 - Changing Fast and Slow

T2 - A Longitudinal Case Study on the Calibration of Management Control Elements in a Global Manufacturing Company

AU - Toldbod, Thomas

AU - van der Kolk, Berend

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Article in proceeding

BT - 9TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL

PB - European Institute for Advanced Studies in Management, EIASM

Toldbod T, van der Kolk B. Changing Fast and Slow: A Longitudinal Case Study on the Calibration of Management Control Elements in a Global Manufacturing Company. I 9TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL. European Institute for Advanced Studies in Management, EIASM. 2017. (EIASM Conference papers).