John Kuada, Hans Gullestrup

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagCentre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University
StatusUdgivet - 1997
NavnInternational Business Economics Working Paper Series
Nummer24
ISSN0908-1658

Kuada, J., & Gullestrup, H. (1997). Cultural Categories and Profiles: A Framework for studying Individuals' Behaviour in Organisations. Aalborg: Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University. International Business Economics Working Paper Series, Nr. 24
Kuada, John ; Gullestrup, Hans. / Cultural Categories and Profiles : A Framework for studying Individuals' Behaviour in Organisations. Aalborg : Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, 1997. (International Business Economics Working Paper Series; Nr. 24).
@book{0d41ac60003711dab4d5000ea68e967b,
title = "Cultural Categories and Profiles: A Framework for studying Individuals' Behaviour in Organisations",
author = "John Kuada and Hans Gullestrup",
year = "1997",
language = "English",
publisher = "Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University",
address = "Denmark",

Kuada, J & Gullestrup, H 1997, Cultural Categories and Profiles: A Framework for studying Individuals' Behaviour in Organisations. International Business Economics Working Paper Series, nr. 24, Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, Aalborg.

Cultural Categories and Profiles : A Framework for studying Individuals' Behaviour in Organisations. / Kuada, John; Gullestrup, Hans.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Cultural Categories and Profiles

T2 - A Framework for studying Individuals' Behaviour in Organisations

AU - Kuada, John

AU - Gullestrup, Hans

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Book

BT - Cultural Categories and Profiles

PB - Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University

CY - Aalborg

Kuada J, Gullestrup H. Cultural Categories and Profiles: A Framework for studying Individuals' Behaviour in Organisations. Aalborg: Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, 1997. (International Business Economics Working Paper Series; Nr. 24).