Darcy flow forsøg til bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver

Malte Ahm

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

1958 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2013
NavnDCE Technical reports
Nummer154
ISSN1901-726X

• Darcys lov
  • Permeabilitetsforsøg
  • Intaktjordprøver
  • Geotekniske klassifikationsforsøg

Ahm, M. (2013). Darcy flow forsøg til bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Technical reports, Nr. 154
Ahm, Malte. / Darcy flow forsøg til bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 18 s. (DCE Technical reports; Nr. 154).
@book{e03f8f57b9694d8faa4b3b0145aad21c,
title = "Darcy flow fors{\o}g til bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordpr{\o}ver",
abstract = "Denne vejledning omhandler bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordpr{\o}ver ved brug af Darcys lov. Fors{\o}get bliver ogs{\aa} omtalt som ”Constant-head conductivity test” i den engelske faglitteratur.Vejledningen er en del af en serie, der beskriver udf{\o}relsen af geotekniske klassifikationsfors{\o}g og {\o}vrige fors{\o}g som de foretages i laboratoriet for fundering ved Aalborg Universitet.",
keywords = "Darcys lov, Permeabilitetsfors{\o}g, Intaktjordpr{\o}ver, Geotekniske klassifikationsfors{\o}g",
author = "Malte Ahm",
year = "2013",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Ahm, M 2013, Darcy flow forsøg til bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver. DCE Technical reports, nr. 154, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Darcy flow forsøg til bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver. / Ahm, Malte.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 18 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Darcy flow forsøg til bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver

AU - Ahm, Malte

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Denne vejledning omhandler bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver ved brug af Darcys lov. Forsøget bliver også omtalt som ”Constant-head conductivity test” i den engelske faglitteratur.Vejledningen er en del af en serie, der beskriver udførelsen af geotekniske klassifikationsforsøg og øvrige forsøg som de foretages i laboratoriet for fundering ved Aalborg Universitet.

AB - Denne vejledning omhandler bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver ved brug af Darcys lov. Forsøget bliver også omtalt som ”Constant-head conductivity test” i den engelske faglitteratur.Vejledningen er en del af en serie, der beskriver udførelsen af geotekniske klassifikationsforsøg og øvrige forsøg som de foretages i laboratoriet for fundering ved Aalborg Universitet.

KW - Darcys lov

KW - Permeabilitetsforsøg

KW - Intaktjordprøver

KW - Geotekniske klassifikationsforsøg

M3 - Rapport

BT - Darcy flow forsøg til bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Ahm M. Darcy flow forsøg til bestemmelse af permeabiliteten af intaktjordprøver. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 18 s. (DCE Technical reports; Nr. 154).