Kristen Skelton

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2013
StatusUdgivet - 2013
BegivenhedMaterials in a Resource Constrained World - Delft University of Technology, Delft, Holland
Varighed: 18 nov. 201320 nov. 2013

Konference

KonferenceMaterials in a Resource Constrained World
LokationDelft University of Technology
LandHolland
ByDelft
Periode18/11/201320/11/2013
Internetadresse

Skelton, K. (2013). Ecodesign for strategically and effectively managing critical materials: An explorative study in the Wind Power and Renewables division of Siemens AG. Poster præsenteret på Materials in a Resource Constrained World, Delft, Holland.
Skelton, Kristen. / Ecodesign for strategically and effectively managing critical materials : An explorative study in the Wind Power and Renewables division of Siemens AG. Poster præsenteret på Materials in a Resource Constrained World, Delft, Holland.
@conference{fefa4d7067fa459da97cea8e6cc6d5b0,
title = "Ecodesign for strategically and effectively managing critical materials: An explorative study in the Wind Power and Renewables division of Siemens AG",
author = "Kristen Skelton",
year = "2013",
language = "English",
note = "Materials in a Resource Constrained World ; Conference date: 18-11-2013 Through 20-11-2013",
url = "http://www.cost.eu/events/materials",

Skelton, K 2013, 'Ecodesign for strategically and effectively managing critical materials: An explorative study in the Wind Power and Renewables division of Siemens AG', Materials in a Resource Constrained World, Delft, Holland, 18/11/2013 - 20/11/2013.

Ecodesign for strategically and effectively managing critical materials : An explorative study in the Wind Power and Renewables division of Siemens AG. / Skelton, Kristen.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

TY - CONF

T1 - Ecodesign for strategically and effectively managing critical materials

T2 - An explorative study in the Wind Power and Renewables division of Siemens AG

AU - Skelton, Kristen

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Poster

Skelton K. Ecodesign for strategically and effectively managing critical materials: An explorative study in the Wind Power and Renewables division of Siemens AG. 2013. Poster præsenteret på Materials in a Resource Constrained World, Delft, Holland.