Formel og uformel brug af it i gymnasiet

Michael Paulsen, Erik Kruse Sørensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

TitelRet og gyldighed i gymnasiet
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier
Publikationsdato2010
StatusUdgivet - 2010
NavnGymnasiepædagogik
Nummer76
ISSN1399-6096

Paulsen, M., & Sørensen, E. K. (2010). Formel og uformel brug af it i gymnasiet. I Ret og gyldighed i gymnasiet Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. Gymnasiepædagogik, Nr. 76
Paulsen, Michael ; Sørensen, Erik Kruse. / Formel og uformel brug af it i gymnasiet. Ret og gyldighed i gymnasiet. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, 2010. (Gymnasiepædagogik; Nr. 76).
@inbook{e69c677ac7e94935878596fba2ff8429,
title = "Formel og uformel brug af it i gymnasiet",
author = "Michael Paulsen and S{\o}rensen, {Erik Kruse}",
year = "2010",
series = "Gymnasiep{\ae}dagogik",
number = "76",
booktitle = "Ret og gyldighed i gymnasiet",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, P{\ae}dagogik og Religionsstudier",

Paulsen, M & Sørensen, EK 2010, Formel og uformel brug af it i gymnasiet. i Ret og gyldighed i gymnasiet. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, Gymnasiepædagogik, nr. 76.

Formel og uformel brug af it i gymnasiet. / Paulsen, Michael; Sørensen, Erik Kruse.

TY - GEN

T1 - Formel og uformel brug af it i gymnasiet

AU - Paulsen, Michael

AU - Sørensen, Erik Kruse

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Bidrag til rapport

T3 - Gymnasiepædagogik

BT - Ret og gyldighed i gymnasiet

PB - Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier

Paulsen M, Sørensen EK. Formel og uformel brug af it i gymnasiet. I Ret og gyldighed i gymnasiet. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. 2010. (Gymnasiepædagogik; Nr. 76).