Thomas Nordahl, Anne-Karin Sunnevåg, Lars Qvortrup, Line Skov Hansen, Ole Hansen, Ratib Lekhal, May Britt Drugli

Eksport af forskningsdata: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

642 Downloads (Pure)
OriginalsprogNorsk
UdgivelsesstedAalborg
Forlag/udgivende institutionAalborg Universitetsforlag
UdgaveOpen Access
ISBN (elektronisk)978-87-7112-541-2
PublikationsstatusUdgivet - 2016
Publikations serierFULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer
ISSN2246-4395

Nordahl, T., Sunnevåg, A-K., Qvortrup, L., Hansen, L. S., Hansen, O., Lekhal, R., & Drugli, M. B. (2016). Hold ut og hold kursen. Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015: Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015. (Open Access redaktører) Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. FULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer
Nordahl, Thomas ; Sunnevåg, Anne-Karin ; Qvortrup, Lars ; Hansen, Line Skov ; Hansen, Ole ; Lekhal, Ratib ; Drugli, May Britt. / Hold ut og hold kursen. Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015 : Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015. Open Access redaktører Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2016. 122 s. (FULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer).
@book{64833da51118457f9c0ec84e6671466a,
title = "Hold ut og hold kursen. Resultater fra kartleggningsunders{\o}kelse i Kristiansand Kommune 2015: Resultater fra kartleggningsunders{\o}kelse i Kristiansand Kommune 2015",
author = "Thomas Nordahl and Anne-Karin Sunnev{\aa}g and Lars Qvortrup and Hansen, {Line Skov} and Ole Hansen and Ratib Lekhal and Drugli, {May Britt}",
year = "2016",
language = "Norsk",
series = "FULM: Forskningsinformeret udvikling af l{\ae}ringsmilj{\o}er",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "Open Access",

Nordahl, T, Sunnevåg, A-K, Qvortrup, L, Hansen, LS, Hansen, O, Lekhal, R & Drugli, MB 2016, Hold ut og hold kursen. Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015: Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015. FULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer, Open Access udg, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Hold ut og hold kursen. Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015 : Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015. / Nordahl, Thomas; Sunnevåg, Anne-Karin; Qvortrup, Lars; Hansen, Line Skov; Hansen, Ole; Lekhal, Ratib; Drugli, May Britt.

TY - RPRT

T1 - Hold ut og hold kursen. Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015

T2 - Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015

AU - Nordahl, Thomas

AU - Sunnevåg, Anne-Karin

AU - Qvortrup, Lars

AU - Hansen, Line Skov

AU - Hansen, Ole

AU - Lekhal, Ratib

AU - Drugli, May Britt

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Rapport

T3 - FULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer

BT - Hold ut og hold kursen. Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Nordahl T, Sunnevåg A-K, Qvortrup L, Hansen LS, Hansen O, Lekhal R et al. Hold ut og hold kursen. Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015: Resultater fra kartleggningsundersøkelse i Kristiansand Kommune 2015. Open Access redaktører Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2016. 122 s. (FULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer).