Implications of ICT-based platforms on labor markets: The case of Uber

Bidragets oversatte titel: Implikationer af IKT-baserede platforme for arbejdsmarkederne: Uber-casen

Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAAU
UdgiverCenter for Communication, Media and Information technologies (CMI), Electronic Systems, Aalborg University Copenhagen
Vol/bind16
Sider1-21
ISBN (Elektronisk)978-87-7152-009-6
StatusUdgivet - dec. 2017
NavnCMI Working Paper
Nummer16

• ICT-platforms
  • Labor market

Henten, A., & Windekilde, I. M. (2017). Implications of ICT-based platforms on labor markets: The case of Uber. (s. 1-21). AAU: Center for Communication, Media and Information technologies (CMI), Electronic Systems, Aalborg University Copenhagen. CMI Working Paper, Nr. 16
Henten, Anders ; Windekilde, Iwona Maria. / Implications of ICT-based platforms on labor markets : The case of Uber. AAU : Center for Communication, Media and Information technologies (CMI), Electronic Systems, Aalborg University Copenhagen, 2017. s. 1-21 (CMI Working Paper; Nr. 16).
@techreport{a27155390f844c999657808ff31122eb,
title = "Implications of ICT-based platforms on labor markets: The case of Uber",
keywords = "ICT-platforms, Labor market",
author = "Anders Henten and Windekilde, {Iwona Maria}",
year = "2017",
month = "12",
language = "English",
volume = "16",
series = "CMI Working Paper",
number = "16",
pages = "1--21",
publisher = "Center for Communication, Media and Information technologies (CMI), Electronic Systems, Aalborg University Copenhagen",
type = "WorkingPaper",
institution = "Center for Communication, Media and Information technologies (CMI), Electronic Systems, Aalborg University Copenhagen",

Henten, A & Windekilde, IM 2017 'Implications of ICT-based platforms on labor markets: The case of Uber' Center for Communication, Media and Information technologies (CMI), Electronic Systems, Aalborg University Copenhagen, AAU, s. 1-21.

Implications of ICT-based platforms on labor markets : The case of Uber. / Henten, Anders; Windekilde, Iwona Maria.

AAU : Center for Communication, Media and Information technologies (CMI), Electronic Systems, Aalborg University Copenhagen, 2017. s. 1-21.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Implications of ICT-based platforms on labor markets

T2 - The case of Uber

AU - Henten, Anders

AU - Windekilde, Iwona Maria

PY - 2017/12

Y1 - 2017/12

KW - ICT-platforms

KW - Labor market

M3 - Working paper

VL - 16

T3 - CMI Working Paper

SP - 1

EP - 21

BT - Implications of ICT-based platforms on labor markets

PB - Center for Communication, Media and Information technologies (CMI), Electronic Systems, Aalborg University Copenhagen

CY - AAU

Henten A, Windekilde IM. Implications of ICT-based platforms on labor markets: The case of Uber. AAU: Center for Communication, Media and Information technologies (CMI), Electronic Systems, Aalborg University Copenhagen. 2017 dec, s. 1-21.