Professionelle læringsfællesskaber

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

65 Downloads (Pure)

Resumé

Vidensnotatet giver en kortfattet og praksisrettet oversigt over professionelle læringsfællesskaber (PLF) på tre niveauer: 1. PLF for lærere, 2. ledelse af PLF, 3. PLF for ledere. Notatet anvendes i udviklingsprojektet "Ledelse i Praksis i Erhvervsuddannelserne" og giver pædagogisk ledere teoretiske begreber og praktisk inspiration til at arbejde med professionelle læringsfællesskaber på alle tre niveauer.
OriginalsprogDansk
Antal sider6
StatusUdgivet - 2018

Emneord

  • Professionelle læringsfællesskaber
  • Pædagogisk ledelse

Citer dette

@book{9e65d1fce6ad434db4fc5f4aa94af679,
title = "Professionelle l{\ae}ringsf{\ae}llesskaber",
abstract = "Vidensnotatet giver en kortfattet og praksisrettet oversigt over professionelle l{\ae}ringsf{\ae}llesskaber (PLF) p{\aa} tre niveauer: 1. PLF for l{\ae}rere, 2. ledelse af PLF, 3. PLF for ledere. Notatet anvendes i udviklingsprojektet {"}Ledelse i Praksis i Erhvervsuddannelserne{"} og giver p{\ae}dagogisk ledere teoretiske begreber og praktisk inspiration til at arbejde med professionelle l{\ae}ringsf{\ae}llesskaber p{\aa} alle tre niveauer.",
keywords = "Professionelle l{\ae}ringsf{\ae}llesskaber, P{\ae}dagogisk ledelse",
author = "Dorte {\AA}g{\aa}rd",
year = "2018",
language = "Dansk",

}

Professionelle læringsfællesskaber. / Ågård, Dorte.

2018. 6 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Professionelle læringsfællesskaber

AU - Ågård, Dorte

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Vidensnotatet giver en kortfattet og praksisrettet oversigt over professionelle læringsfællesskaber (PLF) på tre niveauer: 1. PLF for lærere, 2. ledelse af PLF, 3. PLF for ledere. Notatet anvendes i udviklingsprojektet "Ledelse i Praksis i Erhvervsuddannelserne" og giver pædagogisk ledere teoretiske begreber og praktisk inspiration til at arbejde med professionelle læringsfællesskaber på alle tre niveauer.

AB - Vidensnotatet giver en kortfattet og praksisrettet oversigt over professionelle læringsfællesskaber (PLF) på tre niveauer: 1. PLF for lærere, 2. ledelse af PLF, 3. PLF for ledere. Notatet anvendes i udviklingsprojektet "Ledelse i Praksis i Erhvervsuddannelserne" og giver pædagogisk ledere teoretiske begreber og praktisk inspiration til at arbejde med professionelle læringsfællesskaber på alle tre niveauer.

KW - Professionelle læringsfællesskaber

KW - Pædagogisk ledelse

M3 - Rapport

BT - Professionelle læringsfællesskaber

ER -