Bidragets oversatte titel: Studieordning for 3. – 6. semester af Bacheloruddannelsen i Medialogi ved Aalborg Universitet: Studieordning der beskriver semestre, temaer, projektenheder, kurser og indhold af kurser under 3. til 6. semester af B.Sc., Medialogi, ved Aalborg Universitet (campuser i Aalborg, Esbjerg og København)

Rolf Nordahl, Stefania Serafin, Salvatore Lavatino

Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

Omfangsrig revision af den oprindelige studieordning for bacheloruddannelsen i Medialogi, 3. til 6. semester. Betydelige ændringer (gennemgribende omstrukturering) i forhold til oprindelig version af studieordningen.
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato12 maj 2004
Udgivelses stedAalborg University
Udgave2
StatusUdgivet - 12 maj 2004

Fingerprint

study program
semester
curriculum
restructuring

Bibliografisk note

The committee for the revision was chaired by Stefania Serafin
Udgave: 2
Udgiver: Aalborg University, The Faculty of Engineering and Science

@misc{88e862d0100a11db8924000ea68e967b,
title = "Curriculum (Study Programme) for the 3rd to 6th semester of the B.Sc., Medialogy, at Aalborg University: Curriculum (Study Programme) describing semesters, themes, projectunits, courses and contents of the 3rd to 6th semester of the B.Sc., Medialogy, offered at Aalborg University (campuses in Aalborg, Esbjerg and Copenhagen)",
abstract = "Major revision of the original curriculum of the B.Sc., Medialogy. Significant changes (extensive restructuring) in comparison with the first version of the curriculum.",
keywords = "Curriculum, Study Programme, Medialogy, Medialogi, B.Sc., Revision 2004",
author = "Rolf Nordahl and Stefania Serafin and Salvatore Lavatino",
note = "The committee for the revision was chaired by Stefania Serafin Udgave: 2 Udgiver: Aalborg University, The Faculty of Engineering and Science",
year = "2004",
month = "5",
day = "12",
language = "English",
edition = "2",
type = "Other",

TY - GEN

T1 - Curriculum (Study Programme) for the 3rd to 6th semester of the B.Sc., Medialogy, at Aalborg University

T2 - Curriculum (Study Programme) describing semesters, themes, projectunits, courses and contents of the 3rd to 6th semester of the B.Sc., Medialogy, offered at Aalborg University (campuses in Aalborg, Esbjerg and Copenhagen)

AU - Nordahl, Rolf

AU - Serafin, Stefania

AU - Lavatino, Salvatore

N1 - The committee for the revision was chaired by Stefania Serafin Udgave: 2 Udgiver: Aalborg University, The Faculty of Engineering and Science

PY - 2004/5/12

Y1 - 2004/5/12

N2 - Major revision of the original curriculum of the B.Sc., Medialogy. Significant changes (extensive restructuring) in comparison with the first version of the curriculum.

AB - Major revision of the original curriculum of the B.Sc., Medialogy. Significant changes (extensive restructuring) in comparison with the first version of the curriculum.

KW - Curriculum

KW - Study Programme